Bijgewerkt: 28 september 2022

De grootste paasei zoektocht ooit bij HEMA Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: HEMA
28-03-2017

Van maandag 3 t/m zondag 16 april 2017 krijgen kinderen in Amstelveen de kans om deel te nemen aan de grootste paasei zoektocht ooit. Niemand minder dan de familie Paashaas heeft daarvoor eitjes verstopt in het Amstelveense HEMA filiaal aan het Binnenhof. Voor volwassenen gaat er online een zoektocht van start, waardoor zij voor korting sparen. Wanneer: 3 t/m 16 april 2017. Voor: kinderen van 4 t/m 12 jaar. Locatie: HEMA Binnenhof. Adres: Binnenhof 8, 1181 ZG, Amstelveen. Deelname: gratis.

Foto Amstelveen
(Bron HEMA - 2017)

Familie Paashaas


Wat moet je doen? In het Amstelveense filiaal en in meer dan 700 HEMA winkels gaan kinderen van 4 t/m 12 jaar op zoek naar de vijf paaseitjes die door familie Paashaas zijn verstopt. Door de juiste nummers bij het juiste paaseitje op de speciale zoektochtflyer in te vullen, krijgen de jonge deelnemers een vrolijke knutselplaat bij de kassa. In totaal zijn er vier verschillende knutselplaten te verdienen met HEMA’s grootste paasei zoektocht. Elke knutselplaat staat in het teken van een van de bekende hazen; vader Paashaas Charles, zijn echtgenote Juliette, hun creatieve dochter Inez, of de ondeugende Richie. Alle bezoekers van de HEMA aan het Binnenhof in Amstelveen krijgen daarnaast de mogelijkheid om met een levensechte cut-out versie van familie Paashaas op de foto te gaan.

Paasei zoektocht in Amstelveen. Familie Paashaas roept alle Amstelveense kinderen op om deel te nemen aan HEMA’s grootste paasei zoektocht ooit. Charles Paashaas, creatief brein achter de zoektocht vertelt: “We hebben een groot aantal gemotiveerde speurneuzen in Amstelveen gespot en zijn ervan overtuigd, dat ze veel paaseitjes vinden tijdens de zoektocht. De HEMA aan het Binnenhof is een van dé populaire zoekplekken tijdens de paasei zoektocht, dus we houden de winkel goed in de gaten. Voor de volwassen paasei liefhebbers hebben we op www.hema.nl  paaseitjes verstopt. Door online vijf paaseitjes te verzamelen, sparen zij bij een minimale besteding van € 20,- voor € 5,- korting in de HEMA webshop. Zo voorzien we iedereen van een vrolijke paasverrassing!”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.