Bijgewerkt: 28 maart 2024

De band Waltris won de Popprijs Amstelland 2018

Nieuws -> Informatief

Bron: P60
09-05-2018

Het niveau van de deelnemende bands aan de Popprijs Amstelland 2018 lag dit jaar hoger dan ooit. Tijdens de finale op vrijdag 4 mei wist Waltris de jury te overtuigen en ging er met de Popprijs Amstelland 2018 vandoor. Het hoge niveau van de inschrijving bracht de Popprijs uiteindelijk op een selectie van 15 bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden. Zij moesten zichzelf bewijzen in de drie voorrondes. Waaruit Waltris, Mr. Ray Bass, Minor Citizen, MoltonGrove, START/OVER en Switchboard als finalisten naar voren kwamen.



Na een spetterende finalestrijd kreeg de jury bestaande uit Tobias Ooijevaar (Flinty’s Haarlem), Kay Koopmans (programmeur Duycker), Ariel Vida (muziekliefhebber), Gerard Lohuis (directeur P60) en de gemeenteraadsleden Jacqueline Höcker (AVA) en Bas Zwart (VVD), de lastige taak om de winnaar te kiezen. Na lang beraad mag Waltris zich winnaar van de Popprijs Amstelland 2018 noemen.

De Popprijs Amstelland wordt jaarlijks georganiseerd vanuit poppodium P60 en muziekcentrum N201. De bandcompetitie biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun talent te laten zien. De Popprijs Amstelland 2018 werd mede mogelijk gemaakt door: SoundShop Amstelveen,  Studiopeggy51, Jack Daniel's Tennessee Whiskey,  Jeroen Otto Fotografie, Libris Venstra, Gooise-Gitaren.nl  en Plectrum-online.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.