Bijgewerkt: 18 juni 2024

De Zonnebloemloterij 2017 is van start gegaan

Nieuws -> Informatief

Bron: De Zonnebloem
11-05-2017

Op 9 mei 2017 heeft wethouder Herbert Raat het eerste lot in ontvangst genomen van Tim van Motman, voorzitter van de Zonnebloem afdeling Amstelveen. Met dit officiële gebaar gaat de Zonnebloemloterij 2017 officieel van start. De Zonnebloem zal op 19 mei met haar stand aanwezig zijn op de wekelijkse markt op het Stadsplein in Amstelveen en daar kan men de loten kopen.

Vrijwilligers van de Zonnebloem komen tot eind september ook met de loten langs de deur. Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. De vereniging streeft ernaar, dat ook zij zonder extra zorgen kunnen deelnemen aan de maatschappij. Daarnaast zullen dit jaar voor het eerst Amstelveense bedrijven worden benaderd om loten te kopen, of een bedrijfsuitje met gasten van de Zonnebloem te organiseren.

Foto Amstelveen
(Bron De Zonnebloem - 2017)

Herbert Raat (VVD) wethouder Zorg (l) krijgt het eerste lot van 2017 van Tim van Motman voorzitter van de Zonnebloem afdeling Amstelveen overhandigd


Zeg het met bloemen. Dit jaar maken de lotenkopers niet alleen kans op de bekende 15.000 euro, of andere geldprijzen. Ook zijn ze in de race voor andere mooie prijzen. Bijvoorbeeld een weekend weg, een iPad, een elektrische fiets, of een bos bloemen. Naast kans op deze mooie prijzen, ontvangt de lotenkoper dit jaar nog een extraatje. Namelijk een kortingsbon bij Topbloemen.nl. Deze korting is voor iedereen die een lot koopt en aan te vragen via www.zonnebloem.nl.

De trekking van de loterij vindt plaats op maandag 9 oktober 2017. In de prijzenpot zitten meer dan 6.600 prijzen. Zonnebloemloten kosten twee euro per stuk. Belangstellenden kunnen die tot begin oktober ook bestellen op www.zonnebloem.nl/loterij. Hier is ook meer informatie te vinden over het prijzenpakket. Voor de loterij van de Zonnebloem is een vergunning verleend door de Kansspelautoriteit d.d. 6 december 2016 onder kenmerk 10293. Speel bewust 18+.

Er kan zoveel meer dan je denkt. De Zonnebloem vindt, dat een lichamelijke beperking nooit een belemmering hoeft te zijn. Iedereen hoort volop van het leven te genieten. Daarom organiseert de vereniging al bijna 70 jaar dagjes uit en aangepaste vakanties. De Zonnebloem is altijd op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking. Je kunt hen bijzondere momenten bezorgen. En dat kan op verschillende manieren kijk hiervoor op: www.zonnebloem.nl/vrijwilligerswerk.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.