Bijgewerkt: 20 juli 2024

De Zonnebloem in schooltuintjes

Nieuws -> Informatief

Bron: De Zonnebloem / Gemeente Amstelveen
01-09-2008

De Zonnebloem-Amstelveen heeft de gemeente zonnebloemzaad cadeau gegeven. De zonnebloemen zijn te bewonderen langs de Molenweg en in schooltuintjes in Westwijk.

Mevrouw Van der Zwaan, vrijwilligster van Zonnebloem-Amstelveen:’We bieden het zaad aan ter promotie. Zaterdag 30 augustus 2008 hield de schooltuin een open dag. De kinderen en hun ouders kregen een bos zonnebloemen mee met het verzoek die te geven aan bijvoorbeeld een zieke buurman’.

Foto Amstelveen
(De Zonnebloem - 2008)

Kinderen en vrijwilligers met zonnebloemen


De Zonnebloem heeft in Amstelveen ongeveer tachtig vrijwilligers. Gezamenlijk willen zij een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen die door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd beperkingen hebben en voor wie als gevolg daarvan sociaal isolement dreigt.

De Zonnebloem

De Zonnebloem levert een positieve bijdrage aan het leven van mensen met een fysieke beperking door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd. Door middel van huisbezoek, activiteiten en vakanties geven we kleur aan hun leven en helpen onze bijna 40.000 vrijwilligers gevoelens van eenzaamheid verminderen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.