Bijgewerkt: 4 december 2021

De School of Understanding organiseert een Science Fair

Nieuws -> Informatief

Bron: Denise Zijlstra
18-03-2018

Volgende week donderdag 22 maart 2018  organiseert basisschool de School of Understanding een Science Fair in Amstelveen. De Science Fair zal plaatsvinden van 16.00 - 19.00 uur met als doel kinderen enthousiast te maken voor de wetenschap. Ze bieden een zeer gevarieerd programma aan, waarbij de kinderen (en ouders) zelf gaan experimenteren, ervaren, volgen en delen. De kinderen begeleiden zelf mini workshops, verder zijn er verschillende demo’s door wetenschappers van ESA en de VU, een mobiel planetarium en diverse verhalen vanuit het bedrijfsleven. Aan de Science Fair nemen 200 kinderen (4-10jaar) en een 400 ouders deel.De School of Understanding (SoU) is een innovatieve school binnen het primair onderwijs. Ons motto is ‘Jezelf Leren Zijn’ met als doel kinderen voor te bereiden op een onbekende toekomst. Binnen onze onderwijsmethode wordt bewegen en leren gecombineerd en al volop gebruik gemaakt van ontwikkelingen waar het bedrijfsleven nu ook al mee speelt, zoals het gebruik van projectmanagement, ondernemerschap en talentontwikkeling. Leergroepen bestaan niet meer, maar leerlingen doorlopen individuele leerlijnen in wisselende samenstellingen.

De School of Understanding wil medewerkers van de toekomst leveren. Medewerkers die kunnen werken in een dynamische omgeving en die gewend zijn om om te gaan met weerstand, die zelfredzaam zijn en zelf kunnen organiseren. Meer informatie over de school is te vinden op http://www.schoolofunderstanding.nl / of op YouTube.

Sponsor. Een erg leuk feit is dat de school voor de Science Fair gesteund zal worden vanuit het bedrijfsleven. KPMG Meijburg is hoofdsponsor van het evenement.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.