Bijgewerkt: 2 oktober 2022

De School of Understanding in Amstelveen is geopend

Nieuws -> Informatief

Bron: School of Understanding
14-09-2015

Onder grote belangstelling is op 9 september 2015 in Amstelveen aan Pandora 4a de eerste vestiging van School of Understanding feestelijk geopend door Klaas Degen, directeur van de school en wethouder Herbert Raat en de 98 leerlingen van deze nieuwe basisschool. Na het oplaten van gekleurde ballonnen, zongen de leerlingen uit volle borst het tweetalige schoollied.

Foto Amstelveen
(Foto School of Understanding - 2015)

Klaas Degen (l) de directeur en Herbert Raat (VVD) wethouder Handhaving en Vergunningen openen officieel de school


Voor de kinderen stond deze speciale dag in het teken van leren goochelen. Goochelkunst sluit goed aan op de filosofie van de school; bij een goocheltruc is er eerst onbegrip, maar door te oefenen, te leren en door te vragen maakt onbegrip plaats voor begrip en plezier.

Foto Amstelveen
(Foto School of Understanding - 2015)

Wethouder Herbert Raat is blij met de komst van de school in Amstelveen en hij vertelde, dat er in Amstelveen hele goede basisscholen zijn, maar dat er in het onderwijs veel vernieuwing nodig is en deze school hiervan een voorbeeld is


Foto Amstelveen
(Foto School of Understanding - 2015)

Met het oplaten van gekleurde ballonnen is de school door de leerlingen zelf ook feestelijk geopend


De kinderen leerden bijzondere trucs van echte goochelaars. Een voorstelling voor de ouders aan het einde van de middag maakte deze feestelijke dag compleet. Meer informatie: www.schoolofunderstanding.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.