Bijgewerkt: 22 juli 2024

De Nachtegalen uit Ouderkerk zoeken nieuwe leden

Nieuws -> Ouderkerk

Bron: Marcia Middelhoff
14-05-2014

Ouder- Amstel- In the Mood is een koor met alten en eerste en tweede sopranen. We zingen vaak de sterren van de hemel met liedjes van Gershwin, The Beatles, Leonard Cohen en andere 'gouwe ouwen'.

Onder leiding van een inspirerende en zeer humoristische dirigent, oefenen we iedere maandagavond in een school te Ouderkerk aan de Amstel. Sinds kort hebben we een geweldige pianist: Serge Makarchev. Hij is een veelzijdig musicus en muziekdocent. Hij komt uit Rusland, waar hij zich bekwaamde in piano, klarinet en saxofoon. Hij bespeelt verschillende instrumenten, waaronder bij ons de piano.

Foto Amstelveen
(Bron 'In the Mood' - 2013)

De leden van het vrouwenkoor 'In the Mood' tijdens hun 25 jarige jubileum optreden in de Amstelkerk op 30 juni 2013


Natuurlijk treden we regelmatig op, o.a. op de bekende korendagen in Paradiso in Amsterdam, maar ook hielden we afgelopen zomer een spetterend jubileumconcert in de mooiste kerk van Ouderkerk, de Amstelkerk. In een stampvolle kerk werd door de aanwezigen goed meegeklapt op bekende nummers. Bovendien werden de liederen geweldig begeleid door piano, viool, cello en een saxofoon.

Het koor is opgericht in 1988 door een aantal bevlogen dames. Een aantal van hen heeft het koor inmiddels vaarwel gezegd, vandaar dat er nu plaats is voor zowel alten als sopranen. Zaterdag 24 mei 2014 zijn we aanwezig op de korendag te Abcoude. Leuk als je langskomt en neem een kijkje op onze website: www.vrouwenkoorinthemood.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.