Bijgewerkt: 21 juli 2024

De Gondelkoerier van september 2023 is gepubliceerd

Nieuws -> Informatief

Bron: Myra van der Vuurst
17-09-2023

Wat kunt u vinden in De Gondelkoerier van september 2023? Over de Hollandse zomer geen woord, want die kreeg inmiddels elders voldoende aandacht, evenmin over de herfst die de politiek parten speelt, waar blad na blad de boom loslaat. Vanzelfsprekend vindt u de cursussen van Participe. Ook de vaste activiteiten in Middenhof en Meent en de speciale, voor dit najaar-schrijft Myra van der Vuurst redactielid van De Gondelkoerier in het laatste nummer van het wijkbladblad van Waardhuizen en Middenhoven.

Foto Amstelveen
(Bron Gondelkoerier - 2023)

De omslag van het kwartaalblad 'De Gondelkoerier' september 2023

Verrassend deze keer is een legende, van de jonge auteur, Jelmer, uit Middenhoven. U krijgt antwoord op de vraag: “Wie is dat op de cover?'. Echter niet op de vraag: 'Is er perspectief voor het Winkelcentrum Waardhuizen aan de Parlevinker?' In dit nummer allerlei ervaringen. Van Geert van Boxtel die zijn uitgebreide kennis van de historie graag deelt. Myra's column weerspiegelt wellicht ook uw ervaringen als Klant en Remco gunt u de blik van een ervaringsdeskundige op vermeende toegankelijkheid. Zorg om De Gondelkoerier.

De Stichting WaMi (Waardhuizen en Middenhoven) ontvangt middelen van de gemeente voor wijkactiviteiten, waarvan onder meer De Gondelkoerier kan bestaan. Daarnaast zorgen de adverteerders voor een onmisbaar deel van de inkomsten, maar juist die lopen helaas terug. Gezocht: adverteerders! Misschien bent of kent u iemand die hier zijn ervaring of vindingrijkheid op zou willen loslaten? Redactie degondelkoerier@ziggo.nl

Lees hier (pdf 20 pagina’s ) de online versie van het wijkblad De Gondelkoerier jaargang 41, september 2023. Lees ook: https://www.facebook.com/DeGondelkoerierAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.