Bijgewerkt: 29 maart 2024

De Concorde Group lanceert een volledig nieuwe website

Nieuws -> Informatief

Bron: Concorde Group BV
11-06-2014

Concorde Group - Nederlands grootste tolk-, taaltraining- en vertaalbureau in Amstelveen - lanceert een volledig nieuwe website, waar bezoekers naast de betaalde diensten ook gratis vertalingen kunnen aanvragen. Hierbij maakt Concorde gebruik van de modernste technieken en de jarenlange ervaring van het vertaalbureau. Dat maakt deze vertalingen betrouwbaarder dan die van gratis online vertaaltools.



Aanleiding voor de nieuwe dienst is het gegeven dat internationaal samenwerken en zakendoen voor steeds meer professionals een belangrijke rol speelt. Smartphones en social media maken het contact steeds sneller en eenvoudiger. De taalbarrière blijft daarbij echter het grootste obstakel. Vaak is het voldoende om alleen de strekking van schriftelijke communicatie te begrijpen, maar is het inschakelen van een professioneel vertaalbureau hiervoor te kostbaar en gratis online vertaaltools te onbetrouwbaar. De nieuwe dienst van Concorde, – waar Engelse bronteksten het beste resultaat opleveren – biedt in dit geval uitkomst. Op deze manier wil Concorde het voor de groeiende groep internationale ondernemers eenvoudiger maken om zaken te doen.

Klanten bepalen zelf de kwaliteit en de prijs

Klanten kunnen op de nieuwe website van Concorde zelf het kwaliteitsniveau, de deadline en daarmee de prijs van hun vertaling bepalen. Naast Gratis kunnen klanten kiezen voor de kwaliteitsniveaus Budget, Beste prijs, Premium en Expert. Het hele proces van aanvraag tot en met betaling heeft de klant in eigen hand. Het vertaalbureau wil door deze nieuwe vorm van dienstverlening het vertaalproces voor zijn klanten versnellen en vergemakkelijken.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.