Bijgewerkt: 22 september 2023

De Burgemeester Rijnderslaan wordt in één richting afgesloten

Nieuws -> Informatief

Bron: Rijkswaterstaat
20-01-2021

Vanaf maandag 25 januari 2021 07.00 uur tot en met vrijdag 26 februari 2021 19.00 uur is de Burgemeester Rijnderslaan in één richting afgesloten; vanaf de Beneluxbaan richting de Keizer Karelweg. Het verkeer wordt met gele bebording omgeleid. De extra reistijd is circa 5 minuten. Voor fietsers blijft de Burgemeester Rijnderslaan in beide richtingen open -meldt het Bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2020)

Rijksweg A9 met in de achtergrond het Keizer Karel viaduct en aan de andere kant van de snelweg de zogenoemde RVS-flat (Rotterdamsche Verzekering- Sociëteiten) en een van de Meanderflats gefotografeerd van de Burgemeester Rijnderslaan op 8 november 2020. Toen waren er al voorbereidingen getroffen om de kabels en verschillende leidingen te kunnen leggen


Foto Amstelveen
(Bron Rijkswaterstaat - 2021)

De omleidingskaart van de Burgemeester Rijnderslaan


De komende maanden worden door verschillende partijen kabels en leidingen verlegd langs de Burgemeester Rijnderslaan om ruimte te maken voor de aanleg van de verdiepte ligging. De eerste periode is van maandag 25 januari tot en met vrijdag 26 februari 2021. Ook wordt door aannemer VeenIX in deze periode een bouw in- en uitrit gemaakt op de Burgemeester Rijnderslaan aan de westkant. Er is naar verwachting geen geluidhinder door de werkzaamheden. Eind maart wordt het werk naar verwachting vervolgd en zal de Burgemeester Rijnderslaan weer een aantal weken in deze richting afgesloten worden. Zodra de exacte datum bekend is, staat dit vermeld op het online bezoekerscentrum.

Omleiding. Verkeer komende vanaf de Beneluxbaan richting de Keizer Karelweg wordt omgeleid via de Sportlaan en de Van der Hooplaan.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.