Bijgewerkt: 28 januari 2022

De Bibliotheek Amstelland is weer langer open

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
03-09-2021

Alle vestigingen van de Bibliotheek Amstelland zijn weer langer geopend. De openingstijden zijn uitgebreid met doordeweekse ochtenden en de donderdagavond is nieuw. Doordeweeks gaan de deuren van de bibliotheek op Stadsplein Amstelveen om 10 uur open en vanwege de markt op vrijdag al om 9 uur. De bibliotheek sluit op werkdagen om 18 uur en op donderdag ben je tot 21 uur welkom. Op zaterdag is de bibliotheek geopend van 10 tot 18 uur en zondag van 12 tot 17 uur.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

Daphne Janson directeur van de Bibliotheek Amstelland


'Met de openingstijden sluiten we zo veel mogelijk aan bij de winkels in het Stadshart. Op donderdagavond organiseren we veel leuke dingen in de bibliotheek'- aldus directeur Daphne Janson. Op Westwijk en de vestigingen in Aalsmeer en Uithoorn is de bibliotheek dagelijks geopend van 11 tot 18 uur, alleen op zondag niet.

Sinds de coronacrisis heeft de bibliotheek haar openingstijden in moeten perken. Op de rustige momenten werkt de bibliotheek met vrijwilligers die de klanten ontvangen. Doordat zij vanwege hun leeftijd vaker tot de risicogroep behoren, konden zij niet ingezet worden. Met de toegenomen vaccinatiegraad zijn er weer meer mogelijkheden en is de bibliotheek weer net zoveel open als voor coronapandemie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.