Bijgewerkt: 18 april 2021

De Bibliotheek Amstelland is weer geopend

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
19-11-2020

Vanaf donderdag 19 november 2020 zijn de bibliotheken in Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn weer geopend. Bezoekers kunnen lenen, activiteiten bezoeken en vanaf 26 november is het ook weer mogelijk om te gebruik te maken van de werkplekken.

Op 5 november werden de bibliotheken in Nederland voor twee weken gesloten, als extra maatregel tegen corona. Alleen gereserveerde boeken afhalen was op bepaalde momenten nog mogelijk. Op donderdag 19 november werd deze maatregel teruggedraaid en zijn alle vestigingen weer geopend.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

Bibliotheek Amstelveen op het Stadsplein in oktober 2019


Activiteiten tot 30 personen. Nu de bibliotheek weer open is, wordt er volop geprogrammeerd voor jeugd en volwassenen. Zo treedt Ton Meijer op met een speciale Sint-voorstelling en zijn er Maakplaats-workshops. Op 3 december knalt het hilarische voorleestheater ‘De Leftenant van Inishmore’ van het podium en staan er een poëziecafé en een Poetry Night in de planning. Ook online is er van alles te doen, zoals een digitaal schrijversbezoek van Susan Smit en een meet-up voor werkzoekenden. Het complete aanbod is hier te vinden amstelland.op-shop.nl

Werken en studeren. De bibliotheek is een populaire werk- en studieplek. Sinds 30 september zijn de studieplekken gesloten, vanwege het beperken van het aantal toegestane bezoekers. Vanaf 26 november 2020 begint de bibliotheek weer met het aanbieden van werkplekken. Om hier gebruik van te maken, moet je van te voren reserveren. Kijk op www.debibliotheekamstelland.nl/werkplek voor meer informatie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.