Bijgewerkt: 2 december 2021

De 7de Amstellanddag komt er aan!

Nieuws -> Informatief

Bron: Stichting Beschermers Amstelland
11-05-2013

Noteer zondag 2 juni 2013 in de agenda. Beschermers Amstelland nodigt u van harte uit voor de Amstellanddag op zondag 2 juni 2013. Op bijna 50 locaties staan vele vrijwilligers en ondernemers klaar om u gastvrij te ontvangen.

Voor het volledige programma verwijzen wij u graag naar de nieuwe website www.amstellanddag.nl . Daar vindt u een beschrijving van alle locaties met het adres en de activiteiten.

Een fietstocht door Amstelland wordt van harte aanbevolen. Geniet van het mooie Amstelland en onderweg kunt u de talrijke locaties bezoeken en aan de bijzondere activiteiten deelnemen die u worden aangeboden. De locaties die meedoen zijn te herkennen aan de bekende witte Amstellandvlag. Tot zondag 2 juni 2013!

wester-amstel Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Op buitenplaats Wester-Amstel begint de 7de Amstellanddag met de toespraak van burgemeester Jan van Zanen


De 7de Amstellanddag wordt dit jaar geopend op Buitenplaats Wester-Amstel door de burgemeester van de gemeente Amstelveen, Jan van Zanen. De gemeente Amstelveen kent veel en mooi groen. Vandaar ook, dat de gemeente dit jaar deelneemt aan de Entente Florale. Veel van de locaties waar activiteiten zijn op deze Amstellanddag zijn gelegen in de gemeente Amstelveen. Zo is ook de opening in één van de pareltjes in het groen van Amstelveen: Buitenplaats Wester-Amstel.

Het is altijd een genoegen om hier te zijn. Veel Amstelveners, ook ikzelf, komen hier graag om te genieten van de prettige combinatie van natuur en cultuur. Vandaag kunt u op veel meer mooie plekken terecht, niet alleen in Amstelveen, maar in het hele Amstellandgebied. Ik hoop dan ook van harte, dat veel mensen de gelegenheid benutten om op deze 7de Amstellanddag kennis te nemen van de schoonheid van deze omgeving.

Bestuur Stichting Beschermers AmstellandAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS