Bijgewerkt: 14 juli 2024

De Horizon sponsort Stichting Kika met 1180 euro

Nieuws -> Informatief

Bron: Ingrid Haazebroek
24-06-2013

De avond4daagse 2013, een speciale vierdaagse voor basisschool De Horizon, want dit jaar liepen ze mee om zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen te brengen voor Stichting Kika. Na een eerste avond, waarin de beloofde Kika-veters werden uitgedeeld, werden de wandelaars de tweede avond ‘getrakteerd’ op fikse regenbuien.

Maar dat weerhield hun er niet van om stevig door te lopen; ze wilden de sponsors en Stichting Kika niet teleurstellen! Na ook de derde en vierde avond te hebben gelopen kregen ze de welverdiende avond4daagse medailles uitgereikt.

Kika Amstelveen
(Foto I. Haazebroek - 2013)

Liv en Frederique, leerlingen van De Horizon en een medewerkster van de Stichting Kika met de cheque van 1180 euro


Na het optellen van alle sponsorbedragen bleek, dat ze met elkaar het fantastische bedrag van € 1180,- bijeen hebben gelopen!!! Samen met twee leerlingen van school, Liv en Frederique, zijn de sponsorformulieren naar Stichting Kika gebracht.

Liv en Frederique werden daar hartelijk ontvangen en na een praatje hebben ze de sponsorbriefjes officieel overhandigd. Stichting Kika is ontzettend blij met dit bedrag; hiermee kunnen ze nog meer onderzoek doen naar de behandeling van kinderkanker.

Mega trots zijn we op alle sponsors en kinderen die zó hun best hebben gedaan. Ook namens Stichting Kika; DANK JULLIE WEL ALLEMAAL! ‘Basisschool De Horizon sponsort Stichting Kika met € 1180.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.