Bijgewerkt: 21 juli 2024

Culinair-historische wandelingen in Ouderkerk ad Amstel

Nieuws -> Ouderkerk

Bron: Wandelingen Ouderkerk
19-01-2006

Ieder jaar: elke tweede en derde zaterdag van april een wandeling langs historische monumenten in Ouderkerk evenals een bezoek aan een drietal restaurants.

In 2006 vindt de culinaire wandeling plaats op zaterdag 8 en 15 april. Inbegrepen zijn: gids tijdens de wandeling, 2x welkomstkoffie, 3 gangen lunch, per gang een glas wijn, bier of fris naar keuze.

Tijdsduur: 10.30 – 16.00 uur, de wandeling is ongeveer twee kilometer lang. De kosten van de culinaire wandeling zijn:

€ 48,50 per persoon. Op de dag van de wandeling € 1,- per persoon contant aan de gids overhandigen a.u.b. Minimaal aantal deelnemers per datum: 60 personen.

In het mooie dorp Ouderkerk aan de Amstel. In april 1997 werd door Hans Out ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Bakkerij Out de Stichting Historische Wandeling door Ouderkerk aan de Amstel opgericht. Met steun van verschillende instellingen o.a. ANWB en de plaatselijke Rabobank en veel lokale bedrijven werden een drietal wandelingen in het dorp en even daarbuiten uitgezet en bewegwijzerd.

Sindsdien hebben al veel oud-Ouderkerkers en belangstellenden uit het hele land, zelfs uit België, kennisgemaakt met Ouderkerk. Een aantal jaren bestaat ook de mogelijkheid het culturele element met het culinaire te combineren. Ook dit initiatief mag zich in een toenemende belangstelling verheugen. Elk jaar wordt op de tweede en derde zaterdag van april deze culinair-historische wandeling georganiseerd.

Stichting Historische Wandeling door Ouderkerk a/d Amstel

Website:Wandelingen Ouderkerk

Intekenen, inschrijvingsformulier pdf


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.