Bijgewerkt: 15 april 2021

Corona-schermen kregen kleur in Nicolaes Tulp Apotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Jeltje van Houten
02-05-2020

Corona-schermen krijgen kleur in Nicolaes Tulp Apotheek. De apotheek heeft in dit coronatijdperk van de nood een deugd gemaakt. Vier corona-schermen, ter bescherming van baliemedewerkers, zijn namelijk onderdeel geworden van het kunstproject - D O O R K U N S T.

Foto Amstelveen
(Foto Jeltje van Houten - 2020)

De vier corona-schermen, ter bescherming van baliemedewerkers, zijn onderdeel geworden van een kunstproject in de Nicolaes Tulp Apotheek in Ziekenhuis Amstelland


Beeldend kunstenaar Jeltje van Houten heeft de schermen voorzien van een kleurrijk grafisch ontwerp. In het kunstproject staat het contact van mensen aan beide zijden van het scherm 'door kunst heen' centraal. Emily Fransman (apotheker van Nicolaes Tulp Apotheek in het Amstelland Ziekenhuis) was direct enthousiast over het project. Mocht over een tijd het virus onder controle zijn en de maatregelen vervallen dan zal één van de schermen onderdeel gaan uitmaken van een installatie die tijdens tentoonstellingen in binnen- en buitenland te zien zal zijn. Bekijk de website: Door kunst Klik hier voor informatie over de Nicolaes Tulp Apotheek.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.