Bijgewerkt: 2 maart 2024

Concert van het Frank Bridge Pianokwartet in Ouderkerk aan de Amstel

Nieuws -> Ouderkerk

Bron: Stichting Vollebregt Orgel Ouderkerk
21-06-2021

Nu de coronamaatregelen steeds verder worden versoepeld, kan de Stichting Vollebregt Orgel Ouderkerk aan de Amstel weer concerten organiseren. We zijn heel blij dat we u kunnen uitnodigen voor het eerste concert in dit jaar in onze St. Urbanuskerk, door het Frank Bridge Pianokwartet op zondag 27 juni 2021 om 15.00 uur.

Het Frank Bridge Piano Kwartet bestaat uit de dames Örzse Adam op altviool en Florien Hamer op cello en de heren Hans van Beelen, piano en Jacob Plooij, viool. Zij brengen drie delen van het Piano-kwartet op. 23 nr. 1 in D-groot van Antonin Dvořák en vier delen van het Pianokwartet op. 60 nr. 3 in C-klein van Johannes Brahms.

Foto Amstelveen
(Bron Frank Bridge Pianokwartet - 2021)

Het Frank Bridge Pianokwartet


Inschrijving. Voor het concert geldt het nieuwe corona toelatingsbeleid. U kunt zich aanmelden op stgvollebregt@gmail.com tot 23 juni. Mocht u na inschrijving toch verhinderd zijn, wilt u dat s.v.p. via dit e-mailadres aan ons laten weten. U ontvangt persoonlijk een bevestiging van uw reservering. Het concert is vrij toegankelijk.  Na afloop is er een deurcollecte om de kosten te dekken. We hopen u op 27 juni (volgende week zondag) te kunnen ontmoeten.Om alvast in uw agenda te noteren: op 26 september 2021 is het volgende concert dat wordt gegeven door Susanne Brussee-van de Vosse (sopraan) en Peter van de Kamp (piano). Het concert van 27 juni komt mede tot stand met financiële steun van het Fonds Podiumkunsten en valt binnen de Balkonscènes regeling. Adres: Sint Urbanuskerk Rondehoep Oost 31, 1191 KC Ouderkerk aan de AmstelAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.