Bijgewerkt: 21 juni 2024

Casema begroet half miljoenste internetabonnee

Nieuws -> Informatief

Bron: Casema
13-06-2007

Meer dan één op drie huishoudens heeft breedband internet via de kabel

Casema doorbreekt nog voor het einde van de maand juni 2007 de grens van een half miljoen internetabonnees. Dit betekent dat meer dan één op de drie huishoudens in het Casema-verzorgingsgebied gebruik maakt van internet via de kabel. Om dit heugelijke feit te vieren kan de 500.000ste abonnee meteen weer vertrekken. Hij of zij krijgt namelijk een cruise voor twee personen naar een exotische bestemming aangeboden.

Casema startte eind 1997 met de verkoop van internet via de kabel. Er was destijds nauwelijks ervaring met internet via de kabel en de techniek stond nog in de kinderschoenen. Begin 1999 was er slechts één internetproduct waar 10.000 abonnees gebruik van maakten. In juni 2005 bereikte Casema de mijlpaal van 300.000 breedband internetabonnees via haar netwerk. Precies twee jaar later zijn er 200.000 abonnees bijgekomen.

RJ-45 Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Een RJ-45 connector (RJ betekent: Registered Jack) wordt meestal voor (ethernet) netwerkverbindengen gebruikt“Wederom een enorme mijlpaal, zeker als je kijkt naar de grote concurrentie op de breedbandmarkt,” zo erkent Erwin Rensen, senior marketingmanager. “We leveren een betrouwbaar en goed product dat niet alleen door onze klanten, maar ook door de Consumentenbond als goed wordt gewaardeerd.

Het is bijzonder om te concluderen dat ieder derde buurman in ons gebied een internetverbinding heeft via de kabel. Mede door de snelheid waarmee we de afgelopen jaren zijn gegroeid en de aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding die wij bieden verwachten wij volgend jaar dat de helft van onze abonnees breedband internet van Casema heeft.”

Om kans te maken op de cruise kunnen Casema-abonnees zich via de website of via 0900-1884 (lokaal tarief) aanmelden voor één van de internetabonnementen.

Over Casema

Het in Den Haag gevestigde Casema’(Centrale Antenne Systemen Exploitatie Maatschappij) is met 1,4 miljoen huishoudens als klant, een toonaangevende Nederlandse kabelexploitant. In haar 37-jarig bestaan is Casema verantwoordelijk geweest voor onder andere de totstandkoming van standaardisatie binnen de Europese kabelmarkt en een groot aantal technologische vernieuwingen op het gebied van kabeltelevisie. Casema biedt via haar moderne netwerk een scala aan elektronische diensten en producten, waaronder: radio&televisie, digitale televisie, breedband internet, IP-televisie, (zakelijke) telefonie en datacommunicatie.

Zie ook: www.casema.nl


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.