Bijgewerkt: 18 mei 2024

Café Welkom weggeefavond in De Meent

Nieuws -> Informatief

Bron: Vluchtelingen Welkom Kronenburg
09-01-2018

Op dinsdagavond 16 januari 2018 wordt er een extra Café Welkom weggeefavond georganiseerd door bewonersplatform Vluchtelingen Welkom Kronenburg. Ieder kan dan goede, gebruikte kleding (voorzien van maatlabels) of speelgoed ter beschikking stellen aan in Amstelveen wonende statushouders, vluchtelingen, hun kinderen en mogelijk ook andere mensen met een krappe beurs.

Foto Amstelveen
(Foto Anton Groeneschey - 2017)

De Café Welkom weggeefmiddag zoals deze op 10 december 2017 in Buitenveldert werd georganiseerd


Tijdens de ontmoetingsbijeenkomst met zoals gebruikelijk koffie, thee, limonade, wat lekkers en informatie over volgende activiteiten, is er ook gelegenheid om goede, gebruikte kleding en speelgoed in te brengen. Wie wat wil geven, wordt verzocht om dit vooraf te laten weten en zo mogelijk wat vroeger (19:00 uur) langs te komen, zodat er voldoende tijd is om het op tafels uit te stallen.

De weggeefavond vindt op 16 januari plaats van 20:00 - 21:30 uur in zaal 1 van Ontmoetingscentrum De Meent, Orion 3 Amstelveen. Het ontmoetingscentrum is goed bereikbaar met metro 51, halte Meent. Aanmeldingen vanwege de inbreng van kleding of speelgoed: vwk@ddh.nl  of 0621391185. Vanzelfsprekend is ook iedereen welkom die niets brengt of haalt, maar gewoon wil deelnemen aan deze ontmoetingsbijeenkomst van nieuwkomers en andere buurbewoners.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.