Bijgewerkt: 30 september 2023

Cabaretière Sara Kroos doneert voor giro 555

Nieuws -> Informatief

Bron: Schouwburg Amstelveen
19-11-2014

Sara Kroos doneert de opbrengst van haar voorstelling 'Van Jewelste' in Schouwburg Amstelveen aan Giro 555. 'Uiteraard ontgaat het vreselijke nieuws over ebola ook mij niet. Ik dacht meteen: ik wil iets doen, en met een zaal vol mensen krijgen we veel meer voor elkaar dan ieder voor zich. Met dit benefiet stort ik de gehele opbrengst direct op giro 555.

Foto Amstelveen
(Bron Sara Kroos - 2014)

Cabaretière Sara Kroos (1981) op de flyer van de voorstelling. Met het winnen van de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival in 2000 kreeg ze voet aan de grond in de Nederlandse cabaretwereld. Landelijke bekendheid verwierf ze als vaste gast van improvisatieprogramma De Lama's tussen 2005 en 2006


Voor het publiek dacht ik: je kunt geld storten op 555, maar je kunt voor hetzelfde geld dus jezelf, of een ander een leuke avond cabaret geven en dat geld gaat woensdag 19 november 2014 ook naar het goede doel. Misschien helpt dat mensen ook wel over de streep om geld te geven, omdat ik er op deze manier dus een avond lachen voor teruggeef. Ik hoop natuurlijk op een bomvolle zaal woensdag, om zo met z'n allen een mooi bedrag bij elkaar te brengen in de strijd tegen ebola." Sara Kroos Wat een vrouw Van Jewelste! Koop nu je kaarten en doe mee aan de strijd tegen ebola. Adres: Schouwburg Amstelveen Stadsplein 100, 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.