Bijgewerkt: 25 juni 2024

CD overhandigd voor SamenLoop voor Hoop Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: SamenLoop voor Hoop Amstelveen
16-04-2013

Het Amstelveense artiestenduo Gert en Oscar hebben het eerste exemplaar van hun SamenLoop CD overhandigd aan Harry en Marieke Meijer. Het SamenLoop lied is voor de SamenLoop voor Hoop Westland geschreven, en is door Gert en Oscar aangepast. Het lied heeft de toepasselijke titel ‘Samen zijn’ gekregen.

Het lied ‘tot jij mijn liefde voelt’ staat ook op de CD. Tekstschrijver Huub van der Lubbe schreef deze cover van Adèle, die is uitgevoerd door Van Dik Hout. De volledige opbrengst van de CD verkoop is beschikbaar gesteld aan de SamenLoop voor Hoop Amstelveen die op 1 en 2 juni 2013 op het Stadsplein van Amstelveen wordt gehouden.

Mooi resultaat

Gert en Oscar waren ontroerd door het mooie lied, dat Kees Toets voor de SamenLoop voor Hoop had geschreven. Ze hebben de melodie en tekst van het lied, samen met Corien van der Zwaag, student op de Frank Sanders Musical Academy, wat aangepast en zijn trots op het mooie resultaat.

samenloop Amstelveen
(Foto Luuk Gosewher - 2013)

Marieke en Harry Meijer ontvangen uit handen van het Amstelveense artiestenduo Gert en Oscar het eerste exemplaar van de CD, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de SamenLoop voor Hoop Amstelveen voor KWF Kankerbestrijding. Van links naar rechts Marieke Meijer, Oscar Bon, Gert Bohncke en Harry Meijer


Evert Abbing van het Pophuis, was bereid zijn studio en kennis beschikbaar te stellen. En de exclusief BMW Motorrad dealer Harry Meijer B.V. in Lijnden sponsort de eerste oplage van de CD. ´De inzet van Gert en Oscar met dit prachtige lied en de sponsoring van Harry Meijer die een eerste oplage mogelijk maakt is geweldig.

Door hun betrokkenheid en die van vele anderen zijn we in staat veel geld op te halen voor kankerbestrijding´, aldus Wil Koot, voorzitter van de SamenLoop voor Hoop Amstelveen. De CD is onder meer te koop tijdens de SamenLoop voor Hoop voor € 5,-.

SamenLoop voor Hoop

De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette. Het is een initiatief van KWF Kankerbestrijding om zo (ex-)kankerpatiënten te steunen en om geld in te zamelen voor onderzoek naar, preventie van en voorlichting over kanker. Hierdoor kunnen in de toekomst hopelijk nog meer levens gered worden en verbeteren de perspectieven van ex-kankerpatiënten. De 3e SamenLoop voor Hoop vindt op 1 en 2 juni plaats op het Stadsplein in Amstelveen.

Bezoekers zijn op 1 juni 2013 van 15.00 uur tot en met 2 juni 15.00 uur van harte welkom bij de SamenLoop voor Hoop. Om patiënten met kanker te steunen, de wandelaars een hart onder de riem te steken en om te genieten van de optredens die in braderieachtige sfeer zullen plaatsvinden. U kunt natuurlijk ook zelf meewandelen. Voor meer informatie kijk op www.amstelveen.samenloopvoorhoop.nl. Amstelveen, sta op tegen Kanker! Leef mee, loop mee!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.