Bijgewerkt: 26 september 2022

Buurtkamer Keizer Karelpark beheert de zalen van het MOC

Nieuws -> Informatief

Bron: Paul Stolwijk
26-01-2019

De zalen in het Maatschappelijk Ontmoeting Centrum (MOC) aan de Lindenlaan 75 zijn met ingang van 1 januari 2019 onder het beheer komen te staan van Buurtkamer Keizer Karelpark (KKP). Dat is het gevolg van de afspraak die is gemaakt tussen Paul Stolwijk, voorzitter van Stichting Buurtkamer Keizer Karelpark en Sjaak van der Linde, directeur welzijnsorganisatie Participe Amstelland. Zij hebben een intentieverklaring ondertekend, waarin dit is vastgelegd. Het doel van deze uitbreiding is om meer activiteiten te kunnen ontplooien, waardoor nog meer inwoners van Keizer Karelpark de BuurtkamerKKP zullen vinden. De inzet van beide bestuurders is om deze transitie voor gebruikers en vrijwilligers geruisloos te laten verlopen. Sociaal beheerders, Elly Zaal (Participe MOC) en Elwin Lindeman (BuurtkamerKKP) zullen het beheer van de begane grond en ondersteuning van de vrijwilligers gezamenlijk uitvoeren.

Foto Amstelveen
(Foto H.Tabak - 2019)

Vlnr.: Elly Zaal, Sjaak van der Linde, Paul Stolwijk en Elwin Lindeman na de ondertekening van de intentieverklaring in het MOC-gebouw op 25 januari 2019


Mooi voorbeeld in Keizer Karelpark. Er vinden momenteel een aantal interessante ontwikkelingen plaats in Amstelveen. Bewoners nemen steeds meer de regie in hun wijk. De insteek van het bestuur van de BuurtkamerKKP is erop gericht om het aanbod van de activiteiten beter op elkaar af te stemmen en uit te breiden. Alle medewerkers en vrijwilligers zijn op de nieuwjaarsbijeenkomsten op de hoogte gebracht van de verandering.

De BuurtkamerKKP is sinds 2013 gevestigd in het MOC aan de Lindenlaan75 en 7 dagen in de week open voor ontmoeting, taallessen, vrouwenpraatgroepen en (kinder-) activiteiten en nog veel meer. Het complete activiteitenprogramma van BuurtkamerKKP is te vinden op www.mijnamstelveen.nl, in het Amstelveens Nieuwsblad en op Facebook Buurtkamer Keizer Karelpark.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.