Bijgewerkt: 4 december 2021

Burgemeester Van Zanen feliciteert diamanten echtpaar Ard en Sonja

Nieuws -> Informatief

Bron: Conchita Willems
27-05-2013

Ze hebben elkaar ontmoet op een verjaardagsfeestje in voormalig Nederlands-Indië en het klikte meteen. Sonja Kühnen en Ard Diazoni wonen al weer 44 jaar in Amstelveen. Na moeilijke jaren van Japanse bezetting en Indonesische vrijheidsoorlog (de Bersiap) trouwden zij op 27 mei 1953 en repatrieerden in 1954 naar Holland.

Na 15 jaren in Haarlem werd er naar Amstelveen verhuisd, waar de heer Diazoni als gemeentelijk financieel beleidsmedewerker Onderwijs en Cultuur aan de slag ging en mevrouw Diazoni verschillende secretariële banen vervulde.

diazoni Amstelveen
(Foto C. Willems - 2013)

Jan van Zanen (l), burgemeester van Amstelveen met het diamanten echtpaar Diazoni


Het echtpaar Diazoni-Kühnen mocht op maandag 27 mei 2013 de felicitaties met bloemen van de burgemeester in ontvangst nemen in aanwezigheid van hun dochter Myrna. Het echtpaar geniet volop van haar gezin met kleinzoon van 10 en kleindochter van 8 jaar.

Het echtpaar ontving ook gelukwensen van de Koning en de Koningin en van de Commissaris van de Koning. Op zaterdag 1 juni 2013 viert het echtpaar hun 60-jarig huwelijk met familie en vrienden met een diner, een drankje en een dansje.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.