Bijgewerkt: 2 december 2021

Brons voor 'De Amsteltuin'

Nieuws -> Informatief

Bron: Jan Schake
23-09-2009

De witte wijn van 2008 van wijngaard 'De Amsteltuin' in Amstelveen heeft op 20 september 2009 bij de nationale wijnkeuring een bronzen medaille behaald met het 'Witte Genieten'.

Amsteltuin Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Deze wijn van de wijngaard, 'Het Witte Genieten' tijdens de de nationale wijnkeuring een bronzen medaille gekregenTijdens deze keuring zijn ruim 160 wijnen gekeurd. De nationale wijnkeuring is een initiatief van het Wijninstituut Nederland en is uitgevoerd door 25 vooraanstaande vinologen


Amsteltuin Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Een tros druiven van de oogst van 2009In het weekeinde van 26 en 27 september 2009 organiseert de Amsteltuin open dagen als start van de nationale wijnweek. De wijngaard is geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Behalve met de wijnen kunnen de bezoekers kennismaken met de honing van de Bijenvereniging Amstelland en de Grappa gemaakt door Distilleerderij de Schans uit Uithoorn.


Amsteltuin Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Maar medaille, of geen medaille, de oogst van 2009 moet nog geplukt wordenTieke Roosen en Jan Schake, de eigenaren van 'De Amsteltuin' zijn door de Stichting Noord-Hollandse Grond uitgeroepen tot boer en boerin van Noord-Holland voor de maand augustus.

Zie verder: Noord-Hollandse grond  Website: De AmsteltuinAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS