Bijgewerkt: 27 maart 2023

Boekpresentatie 'Vind samen met je beren jouw weg in werk'

Nieuws -> Informatief

Bron: Dorris Falkenstein
29-06-2021

Op vrijdag 25 juni 2021 heeft Dorris Falkenstein haar eerste boek `Vind samen met je beren jouw weg in werk´ overhandigd aan wethouder economische zaken Floor Gordon.  Het boek met de lead ‘Op weg naar je prachtbaan én prachtleven met de 3PK.R.A.C.H.T.®methode is een overtuigend debuut.’

Je herkent het vast: mensen zijn zichzelf het afgelopen jaar, in de coronatijd, steeds meer gaan ontwikkelen; deels op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar juist ook om hun kennis over hun huidige werkzaamheden te vergroten of om meer te weten te komen over toekomstige werkzaamheden. Prachtig, maar zelfinzicht in wat ze daadwerkelijk willen bereiken is volgens Dorris Falkenstein echt de eerste stap.

Weten wie je bent en jezelf begrijpen is de basis die je nodig hebt om je beren te leren kennen. Het is de basis van de 3P K.R.A.C.H.T.® methode die Falkenstein heeft ontwikkeld na twintig jaar ervaring. Als coach besteedt ze  hier de meeste aandacht aan. Het helpt je om te gaan naar het durven maken van keuzes en te komen bij je doel en het ontwikkelen van de volgende stap naar een prachtbaan of eigen bedrijf. En de methode werkt.

Foto Amstelveen
(Foto Petra Van Velzen / Jean-Luc Truijens - 2021)

Dorris Falkenstein en Floor Gordon tijdens overhandiging van het boek


Over het boek. Het is lastig om je weg in werk te vinden. Je ziet beren op je weg die je tegenhouden of heel veel aandacht vragen. Hoe creëer of vind je die prachtbaan? Hoe zorg je ervoor dat jij je krachtig gaat voelen, gaat focussen en nieuwe stappen zet? In het boek beschrijft Falkenstein de methode stap voor stap met veel praktijkvoorbeelden, oefeningen en het persoonlijke verhaal van Dorris. De methode helpt je om te focussen, jouw patronen te herkennen, een goede balans te vinden en gefundeerde keuzes te maken. Je gaat de beren op jouw weg herkennen en ze tot kracht maken, zodat je duurzaam geïnspireerd én gezond werkt en leeft.

'Het boek heeft een goede balans tussen theorie en praktijk. De voorbeelden zijn herkenbaar omdat we allemaal momenten hebben in ons leven en/of werk waarin we vastzitten en vechten met onszelf. Dorris stelt zich kwetsbaar op en toont durf omdat ze haar eigen levensverhaal erin verweven heeft. Veel boeken worden geschreven vanachter het bureau op basis van allerlei theorieën, Dorris haar boek komt uit het hart' -zegt Jacqueline Roth, hr-manager

Over de auteur. Dorris Falkenstein werkte bij multinationals in diverse marketingfuncties. Sinds 2002 is zij persoonlijk verandercoach, gecertificeerd loopbaancoach en trainer bij haar bedrijf Falkstone organisatie- en loopbaanadvies. Ze kijkt dieper naar het geheel van vragen die spelen bij haar klanten en ontwikkelde de 3PK.R.A.C.H.T.® methode, waarmee ze op een praktische en concrete manier mensen helpt hun patronen te doorbreken. Ze werkt voor organisaties en voor professionals die met zelfinzicht krachtig het heft in eigen handen willen nemen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.