Bijgewerkt: 26 september 2022

BoekStart Babycafé met live muziek in de Bibliotheek Westwijk

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
25-05-2018

Genieten met een muzikaal tintje! In juni krijgt de Bibliotheek Westwijk tijdens het maandelijkse Boekstart Babycafé bezoek van een muzikant van de organisatie Memorabele Momenten (MEMO). De bibliotheek wordt even omgetoverd tot een miniconcertzaaltje en de baby’s en peuters worden meegevoerd in de muziek en tegelijkertijd uitgedaagd actief mee te doen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Bibliotheek Westwijk in Amstelveen


De MEMO muzikant laat zien én horen wat je allemaal met één instrument kunt doen, welke geluiden je kunt maken en op hoeveel verschillende manieren je een melodie kunt spelen. Spelen, luisteren, ervaren en leren gaan hierbij hand in hand. Muziekbeleving is een indrukwekkende ervaring. Iedereen heeft van nature aanleg om van muziek te kunnen genieten, een bijzonder gegeven. Maar écht bijzonder is de mate waarin de muzikale ‘taal’ bij jonge kinderen ontwikkeld is, en klaar ligt. Door live muziek te beleven worden kinderen geraakt, geprikkeld en uitgedaagd.

Boekstart Babycafé mét live muziek is op woensdag 6 juni 2018 van 09:30 tot 10:30 uur in de Bibliotheek Westwijk Amstelveen. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Leeftijd: 0-2 jaar + (groot)ouders , broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom. Het geeft niet als je kindje slaapt en er is ruimte om te voeden en verschonen, Natuurlijk staan de koffie en koekjes klaar. Iedereen is van harte welkom in het Boekstart Babycafé. Adres: Westwijkplein 1, 1187 LS AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.