Bijgewerkt: 1 oktober 2022

Boeiende spreker voor de algemene vergadering van de OA

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
06-05-2013

Op donderdag 16 mei 2013 zijn de leden van de Ondernemersvereniging Amstelveen te gast in het Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen. De aanwezige ondernemers kunnen tegelijkertijd drie fantastische tentoonstellingen bewonderen; Armando vs Armando, Snake van Michael Tedja en de collectiepresentatie “de spontaniteit als gekozen weg”.

Na de besloten Algemene Vergadering zal Marc Linssen, scenarioschrijver, scriptschrijver en storyliner voor bekende series als Goede Tijden, Slechte Tijden, Onderweg Naar Morgen, Goudkust, Westenwind en Costa! een interactieve lezing houden.

Linssen Amstelveen
(Foto Mariëlle Berkelmans - 2013)

Scenarioschrijver Marc Linssen (1968)


In het kader van ‘De Wereld van Morgen’ (het jaarthema van de OA) zal hij de ondernemers tips geven ‘Hoe je tot een verhaal komt, waar je de luisteraar echt mee weet te raken.’ In mei 2010 is Marc Linssen samen met zijn broer Roeland voor zichzelf begonnen met Broer producties.

Samen ontwikkelen zij kwalitatief hoogstaande scenario's voor dramaseries, theatervoorstellingen en (bedrijfs)films. Daarnaast bieden zij ondersteuning aan schrijvers en producenten en consultancy aan medewerkers binnen bedrijven en organisaties die willen werken aan de effectiviteit van hun communicatie. Tijdens de aansluitende borrel en het walking dinner is er nog voldoende gelegenheid om te netwerken en na te praten.

Mede dankzij de samenwerking met Cobra Museum en ING is deze boeiende bijeenkomst tot stand gekomen. Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen bijwonen? Stuur dan een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl . Meer informatie? www.oa-amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.