Bijgewerkt: 5 maart 2024

Bijzondere bostocht met de Partij voor de Dieren Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Partij voor de Dieren Amstelveen
13-11-2017

Bekijk het Amsterdamse Bos én jezelf eens op heel andere wijze. Bomen zijn bijzondere organismen en vertellen hun eigen verhaal. Maar je moet er wel even bij stilstaan om dit te zien – letterlijk. Daarom organiseert de werkgroep Amstelveen van de Partij voor de Dieren op zondag 26 november 2017 om 13.30 uur een bijzondere bostocht in het Amsterdamse Bos, onder leiding van bomenexpert Jeroen Heindijk.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Bomen met herfstkleuren in het Amsterdamse Bos aan het eind van september 2017


Heindijk zal tijdens de bostocht de oeroude relatie tussen mens en bomen belichten en zal op verhalende wijze dieper ingaan op bomen en hun samenhang met de mens. Hij vertelt over hoe de bomen in het bos terecht zijn gekomen, hoe ze met elkaar een stuk natuur vormen en hoe dit ontstaan is. De bostocht van 2½ uur is interactief, wat betekent, dat je actief betrokken wordt. Hoe kijk je als mens tegen bomen aan? En hoe spreekt de boom je aan en wat zegt dat (over) je? Door de bostocht leer je op een andere wijze het bos, de bomen en jezelf te zien.

Wil je meedoen met deze wandeling? En wil je daarbij kennismaken met (leden van) de Partij voor de Dieren? Meld je dan aan voor deze bijzondere bostocht met Jeroen Heindijk door een ticket te kopen via de volgende link: http://pvdd.wetickets.nl Datum: zondag 26 november 2017. Tijdstip: 13.30 uur, vertrek 13.45 uur tot ca. 16.15 uur. Locatie: de hoofdentree van het Amsterdamse Bos: Bosbaanweg 5, 1182 DA Amstelveen. Kosten: €10,- per volwassene* (kinderen t/m 12 jaar gratis) *50% korting voor bezitters van een Amstelveenpas. Tickets via http://pvdd.wetickets.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.