Bijgewerkt: 26 september 2023

Bijenkomsten voor werkzoekenden in Bibliotheek Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
22-08-2019

Het vinden van een baan is voor starters en mensen met weinig ervaring in solliciteren vaak een hele uitdaging. De Broekriem is een vrijwilligersorganisatie opgericht voor en door collega baanzoekers. Het doel is samen met elkaar te kijken naar waar je tegenaan loopt bij het zoeken naar een baan en hoe je hier sneller succesvol in wordt.

In samenwerking met de Bibliotheek Amstelland organiseert de Broekriem maandelijks bijeenkomsten voor werkzoekenden. Tijdens elke bijeenkomst staat er een onderwerp centraal waarmee je bijvoorbeeld je sollicitatie skills kunt verbeteren of je positionering op social media kunt versterken. Daarbij geven de bijeenkomsten je de kans om je netwerk flink uit te breiden en om de ervaringen van anderen te bespreken. Zoek jij wel op de goede manier? Ben je eigenlijk wel aan het zoeken in de richting die het beste bij je past? Dit zijn vragen waarover je met elkaar in gesprek gaat en die jou kunnen helpen bij het zetten van de volgende stap in jouw carrière.Op de website van de Bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl kun je maandelijks zien welk onderwerp er centraal staat. Op woensdag 4 september wordt jouw CV onder de loep genomen. Tijdens deze inspirerende netwerkbijeenkomst ga je samen met andere deelnemers aan de slag om je cv te verbeteren. Je leert je kernkwaliteiten te benoemen, zodat je je cv scherper kunt maken. Ook leer je je cv logisch op te bouwen en de lay-out aantrekkelijker te maken. Een paar simpele aanpassingen zijn soms al genoeg om je te onderscheiden van jouw concurrentie en je weet nooit welke interessante netwerkmogelijkheden je tegen het lijf loopt.

De Broekriem woensdag 4 september 2019, van 10:30 tot 12:30 in Bibliotheek Stadsplein Amstelveen. Deelname is gratis en aanmelden kan via e-mailadres info@debibliotheekamstelland.nl of telefonisch op 020-6414126. Stadsplein 102, 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.