Bijgewerkt: 14 juli 2024

Bijeenkomst 'Blooming Cities'- Bloeiende scholen

Nieuws -> Informatief

Bron: Greenport Aalsmeer
20-02-2015

Planten hebben aantoonbaar positieve effecten op het leef- en leerklimaat. Veel scholen in de stad zijn dan ook op zoek naar manieren om hun pleinen, lokalen en andere ruimtes groener te maken. Hoe krijg je scholen groener, buiten én binnen? En welke oplossingen kan de tuinbouw bieden? Bijvoorbeeld plantenwanden, schooltuinen, groene daken, luchtzuiverende planten en nieuwe concepten voor leren met bloemen en planten.

Innovatiemotor Greenport Aalsmeer organiseert op dinsdag 10 maart 2015 samen met Pakhuis de Zwijger, Into Green, ANMEC, het Groen onderwijscentrum en de Amsterdam Economic Board de bijeenkomst 'Blooming Cities': Bloeiende scholen - Hoe maken we scholen groener en slimmer? Op deze avond brengen we scholen met groene ambities in contact met de oplossingen die de tuinbouw kan bieden. Zo werken stad en tuinbouw samen werken aan groener en slimmer onderwijs.

Op 10 maart bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom om hierover mee te praten in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Check http://www.dezwijger.nl/135821/nl/blooming-cities-2-bloeiende-scholen  voor meer informatie. Aanmelden kan via innovatiemotor@greenportaalsmeer.nl  onder vermelding van uw naam, bedrijf en e-mailadres.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.