Bijgewerkt: 28 november 2021

Bibliotheek op het Stadsplein van Amstelveen straks elke zondag open

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
08-08-2014

Vanaf 1 september 2014 opent de bibliotheek aan het Stadsplein van Amstelveen elke zondag van 12 uur tot 17 uur haar deuren. Daarmee komt de bibliotheek tegemoet aan de wens van veel bezoekers en leden. Tot nu toe was de bibliotheek alleen de eerste zondag van de maand open. Met de verruimde openingstijd schaart de bibliotheek zich bij de hele reeks winkels in het winkelcentrum, die al op zondag open zijn, waaronder de boekhandel Venstra die in het zelfde pand gevestigd is.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Christine Kempkes, directeur van Bibliotheek Amstelland


Naast een hogere klanttevredenheid streeft de bibliotheek met de extra openstelling ook naar een toename van het aantal bezoekers. Directeur Christine Kempkes: “Als organisatie willen wij onze laagdrempelige en onafhankelijke rol vergroten en een ruimere invulling geven aan een van onze strategische pijlers; ‘een plek die je deelt’. Dit doen we door ons nog verder open te stellen voor mensen en organisaties die gebruik willen maken van de bibliotheek als plek om kennis te delen, elkaar te ontmoeten, te leren en studeren en te ontspannen.”

Zondag 7 september is de start van de reeks ‘elke zondag open’. Speciaal hiervoor organiseert de bibliotheek de lezing 'Duik in de wetenschap: Het weer in Nederland' door meteoroloog Hans de Jong. Iedereen tussen 9 en 99 jaar is om 15.30 uur van harte uitgenodigd om naar de lezing te komen. De toegang voor dit evenement is gratis. Reserveren is niet nodig, maar vol = vol.  Adres: Bibliotheek Amstelveen Stadsplein 102, 1181ZM Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS