Bijgewerkt: 24 juli 2024

Bibliotheek Amstelland zoekt vrijwilligers

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
14-06-2017

De Bibliotheek Amstelland zoekt representatieve, sociale gastheren en -vrouwen voor haar nieuwe Selfservice-uren in de vestigingen Stadsplein, Westwijk, Aalsmeer en Uithoorn. Hartelijke vrijwilligers mét mensenkennis die de rol van gastheer, of gastvrouw met plezier willen vervullen. De Bibliotheek Amstelland wil een organisatie zijn van grote toegevoegde waarde. Een verrijkende plek voor jong tot oud, om te ontspannen, te leren of verrast te worden. Een inspirerende plek met een groeiend aanbod van educatieve en culturele programma’s. Een toegankelijke plek met bovendien openingstijden die nog beter aansluiten op behoeften van klanten.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Het gebouw van de bibliotheek op het Stadsplein van Amstelveen


In de vestigingen Amstelveen Stadsplein en Westwijk, Aalsmeer en Uithoorn, verruimt de bibliotheek per 3 juli 2017 de openingstijden door Selfservice-uren in te voeren. Vanaf dat moment biedt de bibliotheek in alle vestigingen twee serviceniveaus aan, elk op verschillende uren. Eén inclusief de bibliotheekprofessionals, bij wie de klant voor een breed scala aan vragen terecht kan én de Selfservice waarbij de klant zelfstandig gebruik kan maken van de bibliotheekfaciliteiten.

Concreet. Per vestiging zullen straks minimaal twee vrijwilligers in de rol van gastheer of, gastvrouw enkele uren aanwezig zijn. Een inzet van twee momenten per week is het streven. We houden daarbij uiteraard rekening met individuele wensen. Het gaat hier om vrijwilligerswerk, maar de bibliotheek stelt hier graag iets tegenover. Na kennismaking en wederzijdse overeenstemming, volgt een instructieprogramma en een bezoek aan de vestiging van uw keuze.

Heeft u interesse? Dan kunt zich aanmelden via de website www.debibliotheekamstelland.nl. Voor meer informatie kunt u e-mailen naar info@debibliotheekamstelland.nl of bellen naar 020 – 6414126.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.