Bijgewerkt: 23 april 2024

Bibliotheek Amstelland wil nieuwe Leesmonstersclub oprichten

Nieuws ->

Bron: Bibliotheek Amstelland
03-06-2022

De Bibliotheek Amstelland heeft de hulp van 7-12 jarigen nodig met de oprichting van de nieuwe Leesmonstersclub. Tijdens de speciale Leesmonstersmiddag op donderdag 16 juni 202 in de Bibliotheek Amstelveen Stadsplein wordt de club opgestart. Kinderen kiezen die middag het logo van hún club en maken plannen voor activiteiten om met elkaar te doen. Kinderboekenschrijver Thijs Goverde sluit de middag af met een hilarische voorstelling. De Leesmonstersmiddag is gratis, wel vooraf aanmelden.

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2022)

De Bibliotheek Amstelland heeft de hulp van 7-12 jarigen nodig met de oprichting van de nieuwe Leesmonstersclub


Bij de Leesmonstersclub gaan kinderen het hele jaar door de leukste activiteiten rondom boeken beleven, samen met andere leesmonsters én toekomstige leesmonsters. Ook krijgen ze korting op sommige jeugdactiviteiten.

Thijs Goverde ook van de partij bij de Leesmonstersmiddag. De schrijversbezoeken van Thijs Goverde zijn misschien wel de leukste die er zijn. Energiek, hilarisch en anders dan anders. Wie anders neemt er zwaarden mee om kinderen authentieke middeleeuwse moves te leren? Wie anders doet hen voor hoe je deftig een banaan eet (met mes en vork, natuurlijk - en met hamer en spijkers)? Om nog maar te zwijgen van die keer met die meelwormen...

Programma Leesmonstersmiddag, donderdag 16 juni 2022, Bibliotheek Amstelveen Stadsplein

15.15 uur        Inloop Leesmonsters

15.30 uur        Hoe gaat het logo van de Leesmonstersclub eruit zien? Wat voor activiteiten zijn leuk om te organiseren? Onder het genot van een monsterlijk lekker drankje gaan we plannen maken!

16.15 uur        Ontmoeting met kinderboekenschrijver Thijs Goverde

17.15 uur        Einde

Aanmelden en meer informatie: debibliotheekamstelland.nl/agenda



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.