Bijgewerkt: 18 juni 2024

Bestuur van RTV-Amstelveen uitgebreid met twee heren

Nieuws -> Informatief

Bron: RTV-Amstelveen
09-04-2013

Na de aanstelling van de nieuwe hoofdredacteur, Bert Kuizenga, heeft het bestuur van RTV-Amstelveen nu ook twee nieuwe leden aangetrokken om het draagvlak en de kennis verder uit te breiden. De heren Pieter Monkelbaan en Dirk Landsaat zijn toegetreden tot het bestuur van RTV Amstelveen, dat nu uit vijf personen bestaat.

rtva Amstelveen
(Bron RTV-Amstelveen - 2013)

Het logo van RTV-Amstelveen


Met de komst van Pieter Monkelbaan is de kennis en slagkracht van het bestuur op het gebied van het werken met vrijwilligers sterk verbeterd. Pieter Monkelbaan is geen onbekende binnen het Amstelveense verenigingsleven. Hij is innovatie-, crisis- en transitiemanager en tevens voorzitter van vv Sporting Martinus.

Dirk Landsaat, directeur van het Sportbedrijf Amstelveen versterkt het bestuur met zijn uitgebreide netwerk binnen de Amstelveense gemeenschap en zijn kennis van de sportwereld binnen Amstelveen. Tevens zal hij de functie van secretaris van het bestuur op zich nemen.

“Nu het bestuur op sterkte is en Bert Kuizenga als hoofdredacteur is aangesteld, kunnen we na een lastige periode weer vol onze aandacht gaan richten op de verdere uitbouw en verbetering van RTV-Amstelveen”, aldus Ruud Licht, bestuurslid van RTV-Amstelveen.”Wij zijn blij, dat we met deze prettige en bekwame collega’s onze plannen met onze streekzender verder vorm kunnen gaan geven.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.