Bijgewerkt: 18 mei 2024

Beste onderneming van Noord-Holland 2008-2009

Nieuws -> Provincie

Bron: Provincie Noord-Holland
12-12-2008

De eerste 24 aanmeldingen voor de verkiezing ‘Beste onderneming van Noord-Holland 2008/2009’ zijn binnen. De organisatie verwacht de komende weken nog minimaal 30 aanmeldingen binnen te krijgen. Hiermee is de concurrentiestrijd losgebarsten. De organisatie is verheugd dat er in deze moeilijke en onzekere economische tijd nog voldoende enthousiasme bestaat om te gaan voor bijzonder en succesvol ondernemerschap.

U kunt uw onderneming nog aanmelden tot 19 december 2008 via de website: www.ovnh.nl . Op die website zijn een deelnameformulier, de aanmeldingscriteria en het reglement te vinden. Jaap Bond (juryvoorzitter en gedeputeerde provincie Noord-Holland): “Ik ben dit jaar weer benieuwd welk Noord-Hollands bedrijf het meest innovatief en creatief is. Er zijn veel goede bedrijven in onze provincie en dat maakt het voor de jury niet makkelijk om de ondernemer van Noord-Holland te kiezen.“

Veel verschillende bedrijven

De binnengekomen aanmeldingen voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2008/2009 zijn van ondernemingen verspreid over heel Noord-Holland uit verschillende branches, van Den Helder tot aan Aalsmeer,  profit en non-profit. In de twee voorgaande edities is gebleken dat de genomineerden een zeer divers beeld vormden van bedrijvigheid in Noord-Holland. Van een kinderdagopvang, sprookjesbos tot een internationale groothandel in garnalen.

Verkiezingsavond 24 maart 2009

Op 24 maart 2009 wordt voor de derde keer de prijs voor de Beste Onderneming van Noord-Holland uitgereikt. De Ondernemingverkiezing Noord-Holland 2008/2009 is de erkenning voor ondernemerschap in de provincie. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland en daar is de provincie trots op!

De ondernemingsverkiezing is een initiatief van ABN AMRO, provincie Noord-Holland, de Kamers van Koophandel Randstad, MKB Noord-Holland, Delta Lloyd en HDC Media.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.