Bijgewerkt: 2 december 2021

Beste band van Amstelland 2013 is Back Morton House

Nieuws -> Informatief

Bron: Conchita Willems
04-05-2013

Op vrijdag 3 mei 2013 werd de finale van de Popprijs Amstelland in P60 gewonnen door de rockband Back Morton House. Na vier spannende voorrondes in het kader van talentontwikkeling en podiumervaring voor bands in de N201 Aalsmeer en The Mix Uithoorn met de bands Where is Waldo?, Mister Jones, Goldsick Monkey, Friday Night’s Murder, Purple Cyanide, Teca Sikiri, Rodeo Drive, Purple Dog, Deep Fried, The Anchor Creek, All About Nothing, Mr. Pulp, Back Morton House en Lost Fox, speelden Goldsick Monkey, Deep Fried, Where is Waldo? en Back Morton House op de epische finale. Van rap ‘n roll tot meer sferische symfo rock, het was er allemaal.

Back Morton House Amstelveen
(Foto C. Willems - 2013)

Back Morton House


Om de jury de tijd te geven te beraadslagen, speelde de winnaar van vorig jaar Van Hoek. Begin dit jaar nog presenteerde deze band hun nieuwe EP ‘Traces Of Time’ en ook werd er een geweldige videoclip bij het nummer ‘Figured Love’ gereleased. Het winnen van de Popprijs opende duidelijk deuren en vanavond kon het spreekwoordelijke stokje worden overgedragen aan de rockers van Back Morton House. Gefeliciteerd met het winnen van de POPPRIJS!!!

De Popprijs van Amstelland wordt mede mogelijk gemaakt door Boekhandel Venstra, Studio Peggy 51, RTV Ronde Venen en merchandise.nl.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS