Bijgewerkt: 23 juli 2024

Autowasactie voor extra activiteiten bewoners van Zonnehuis Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Zonnehuisgroep Amstelland
25-01-2017

Vanaf 1 februari tot 1 april 2017 heeft Zonnehuis Amstelveen een geweldige actie gestart in samenwerking met Loogman Tanken & Wassen. Voor € 11,50 (in plaats van € 14,50) ontvangt u een voucher (1 jaar geldig na aanschaf) om uw wagen te wassen bij een van de Loogman vestigingen in Aalsmeer, Almere, Amsterdam, Hoofddorp, Lelystad, Nieuw-Vennep, Rotterdam en Utrecht.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Autowasstraat bij Loogman in Aalsmeer


De helft van de opbrengst, € 5,75, zal worden besteed ten behoeve van het organiseren van extra activiteiten voor de bewoners van verpleegtehuis het Zonnehuis Amstelveen. Hierbij kunt u denken aan theatervoorstellingen en optredens van verschillende artiesten.

Mocht u interesse hebben in het aankopen van één, of meerdere vouchers, dan kunt u deze vanaf 1 februari 2017 contant (het liefst gepast betalen) kopen tussen 09.00 en 17.00 uur bij de receptie van het Zonnehuis Amstelveen. Indien u meer dan 5 vouchers in één keer wilt kopen, kunt u een e-mail sturen naar Femke Taat (f.taat@zhga.nl ). Bedrijven zijn ook van harte welkom om vouchers te kopen voor hun werknemers. Wij hopen op een succesvolle actie!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.