Bijgewerkt: 19 april 2024

Analyse enquête bezoekersparkeren Stadshart en Elsrijk

Nieuws -> Informatief

Bron: Werkgroep Bezoekersparkeren Stadshart en Elsrijk
12-03-2013

Analyse enquête bezoekersparkeren Stadshart en Elsrijk februari-maart 2013

De Werkgroep Bezoekersparkeren Stadshart en Elsrijk heeft een 64 pagina's omvattend document (pdf) opgesteld naar aanleiding van het digitalisering van het bezoekersparkeren in de wijken van Amstelveenin en rond het Stadshart.

enquete Amstelveen
(Bron Werkgroep Bezoeksersparkeren Stadshart - 2013)

De titelpagina van de 'Analyse enquête bezoekersparkeren Stadshart en Elsrijk februari-maart 2013'


Het originele document is 64 pagina’s lang en daarom besloten de leden van de werkgroep om de lengte van het document tot 21 pdf pagina’s reduceren. De reacties van de bewoners die de enquête hadden ingevuld is geschrapt. Het origineel is in vertrouwelijkheid naar de raadsleden en het college is gestuurd. Zij kunnen dus ook alleen de originele opmerkingen lezen en tot zich nemen.

Hoewel de reacties van de bewoners van de wijken in het rapport waren geanonimiseerd, waren de leden van de werkgroep bang, dat 'de verhalen een eigen leven op het internet gaan leiden en de respondenten in deze publieke omgeving hun opmerking letterlijk terugvinden' – schreef een lid van de werkgroep in een e-mail.

'Wij hebben er dan ook voor gekozen om de bijlagen van het rapport samen te vatten tot de essentie, zodat publiekelijk wel de essentie bekend wordt, maar de link naar een individuele respondent niet meer gevolgd kan worden. Dat resulteert dan in een rapport, dat bestemd is voor het publiek; een publieke versie' –aldus de heer Willem Bürmann, lid van de werkgroep. U kunt de resultaten van de enquête bezoekersparkeren Stadshart en Elsrijk hier online lezen, of downloaden



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.