Bijgewerkt: 2 oktober 2022

Amstelveense ondernemers laat van je horen!

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
04-03-2021

De gemeente Amstelveen heeft vanuit het Corona Noodfonds geld beschikbaar gesteld om lokale ondernemers financieel te steunen, bovenop steunmaatregelen van de overheid. Deze lokale steun voor ondernemers is onder meer verweven in een MKB noodlening en subsidie anderhalve meter maatregelen.

Zoals je wellicht bekend, is er met de Denktank Lokale Steun Bedrijfsleven een gezamenlijke lobby gestart voor lokale ondernemers. De missie van de Denktank is om, in samenwerking met de gemeente Amstelveen, initiatieven te ontwikkelen, waarmee de Amstelveense ondernemers deze crisis kunnen doorkomen. Samen met wethouder Floor Gordon en het team Economische Zaken van de gemeente Amstelveen werken wij aan een economisch herstelplan, bovenop de al eerder vermeldde steunmaatregelen.

Voor de ontwikkeling van deze initiatieven, hebben we jouw hulp als ondernemer nodig! De gemeente Amstelveen heeft weliswaar een noodfonds beschikbaar gesteld, er wordt hier echter door het Amstelveense bedrijfsleven maar heel gering gebruikt van gemaakt. En dat terwijl wij in de wandelgangen wel de noodkreten horen van ondernemers. Wij vermoeden dan ook dat trots, een gevoel van ‘ik kan het nog wel even uitzingen’, maar ook schaamte, wellicht de oorzaak zijn dat heel weinig ondernemers een beroep doen op gemeentelijke steun. En dat kan anders.

Foto Amstelveen
(Foto Ronald Huijzer - 2021)

Zoals je wellicht bekend, is er met de Denktank Lokale Steun Bedrijfsleven een gezamenlijke lobby gestart voor lokale ondernemers. De missie van de Denktank is om, in samenwerking met de gemeente Amstelveen, initiatieven te ontwikkelen, waarmee de Amstelveense ondernemers deze crisis kunnen doorkomen


Om de problemen voor ondernemers goed inzichtelijk te maken en om te achterhalen waar jij als ondernemer mee geholpen zou kunnen zijn, hebben wij een enquête opgesteld die volledig anoniem binnen 5 minuten ingevuld kan worden. Met de enquête willen we een beter beeld krijgen van de specifieke problematiek van ondernemers. Daarnaast en bovenal(!) willen we van jou weten hoe en waarmee de gemeente Amstelveen jou als Amstelveense ondernemer kan helpen tijdens en na ‘Corona’.

Ben je een Amstelveense ondernemer en kun je wel wat hulp gebruiken? Vul dan nu anoniem de enquête in die je kunt vinden onder de volgende link: https://nl.surveymonkey.com/r/TJXFNPC. Ondernemers, laat van je horen, anders gebeurt er niets! Heb jij vragen, opmerkingen of de behoefte aan persoonlijk contact?
Bel of e-mail darshan@oa-amstelveen.nl, 06-52306143.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.