Bijgewerkt: 20 april 2024

Amstelveense band 3rd Floor Magic op de 2de plaats bij POPnl Award

Nieuws -> Informatief

Bron: Conchita Willems
01-09-2013

De Amstelveense fusion-hopband 3rd Floor Magic won afgelopen zaterdag 31 augustus 2013 de 2de plek van de Sena (Stichting ter Exploitatie van Naburige Rechten) Performers POPnl Award 2013 in de Melkweg, Amsterdam. De Award ging dit jaar naar de band La Corneille. De Sena Performers POPnl Award is de landelijke bandwedstrijd, waarbij alle provincies muzikaal zijn vertegenwoordigd. Elke provincie en de stad Amsterdam heeft een eigen popkoepel.

3rd Floor Amstelveen
(Foto Conchita Willems - 2013)

Het optreden van 3rd Floor Magic tijdens het 'Making Waves' festival in Bloemendaal op 31 augustus 2013


De koepels vaardigen hun provinciale popprijswinnaar, of publieksfavoriet af. 3rd Floor Magic vertegenwoordigde Noord-Holland en zorgde voor een magnifiek optreden. Er traden 13 bands op in de grote zaal. De deelnemers speelden voor een jury bestaande uit programmeurs van Nederlandse poppodia.

3rd Floor Amstelveen
(Foto Conchita Willems - 2013)

3rd Floor Magic in de Melkweg op 31 augustus 2013


De programmeurs boekten op basis van de optredens één of meerdere bands. Chemie met het publiek en veel muzikaal plezier op het podium, dat is 3rd Floor Magic! Eerder op de dag speelde de populaire band al op het strand van Bloemendaal bij het druk bezochte Making Waves Festival met onder andere A Balladeer, DJ DNS ft. Diggy Dex, Minus The Tiger, Tinlicker en DBSSW-ster Démira Jansen.

3rd Floor Amstelveen
(Foto Conchita Willems - 2013)

3rd Floor Magic in de Melkweg op 31 augustus 2013


3rd Floor Magic speelde materiaal van het opkomende album 3rd Floor Factory, wat in november uitkomt. Helemaal top scoorde de succesnummers Firetruck en Let Go. Bekijk alle 23 video’s van 3rd Floor Magic op YouTube.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.