Bijgewerkt: 18 april 2024

Amstelring Ledenservice en Dinst gaan krachten bundelen

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelring
24-07-2015

Amstelring Ledenservice bundelt als eerste zorgorganisatie in Nederland de krachten met Dinst.nl, een online landelijk kwaliteitslabel voor diensten aan huis. Thuis blijven wonen is nu eenvoudiger, omdat de gemaksdiensten van Amstelring ook via de gebruiksvriendelijke interface van Dinst.nl in te schakelen zijn.

Inwoners van Amstelland en Meerlanden en Amsterdam krijgen veilig en snel toegang tot betrouwbare diensten aan huis. De thuiskapper, honden uitlaatservice, een maaltijd aan huis, gehoorapparaten en de thuisopticien zijn enkele voorbeelden van het brede palet aan mogelijkheden. Amstelring Ledenservice heeft 35.000 leden die via hun lidmaatschap van 18,50 euro per jaar –geldig voor het hele gezin op één adres- recht hebben op kortingen. Dat kan een reductie zijn op het uurtarief van de dienstverlener, 25% maximale korting op cursuskosten, niet hoeven betalen van voorrijkosten, collectiviteitskorting bij verzekeraars, korting op huur en koop van thuiszorgartikelen, etc.

Op Dinst.nl zijn de Amstelring dienstverleners herkenbaar aan de tekst ‘aangesloten bij Amstelring’ en het blauwe Amstelring Ledenservice logo. Deze dienstverleners zijn door Amstelring gescreend en hebben een verklaring omtrent gedrag (VOG) overlegd. Via www.dinst.nl krijgt de klant de contactgegevens van de dienstverlener per sms en e-mail toegestuurd. De klant kan indien gewenst ook een cursus, of dienst aanvragen via www.amstelringledenservice.nl , of via 0900-1866 telefonisch overleggen met een ledenadviseur.

Informatie over Dinst.nl

Dinst is dé website voor betrouwbare diensten bij je thuis. Dinst maakt het makkelijk om via internet betrouwbare diensten aan huis te boeken. Op Dinst.nl, of via de websites van haar partners, zoals Amstelring Ledenservice.

Alle dienstverleners zijn persoonlijk gescreend door Dinst, of haar lokale partner. De website toont alle relevante (prijs) informatie, waardoor gebruikers transparant kunnen kiezen uit het goede en het beste. Baseer je keuze op beoordelingen van jouw buurtgenoten en maak aan de hand van een introductiefilmpje zelf eerst kennis met een goede pedicure aan huis, betrouwbare klusjesman of gezellige thuiskapster. Zo weet je direct wie je in huis haalt!

Informatie over Amstelring Ledenservice

Het Servicepakket van Amstelring heeft een ruim aanbod aan handige en comfortabele diensten aan huis gericht op het zo lang mogelijk behouden van de zelfstandigheid. Het Servicepakket is er voor iedereen: van jonge gezinnen tot actieve senioren én iedereen die aanvullende hulp nodig heeft. Alle gezinsleden op één adres profiteren van één lidmaatschap. Ook cliënten in woonzorgcentra kunnen hun voordeel doen met onze gemaksdiensten aan huis. Ieder jaar verschijnt het bewaarboekje Amstelring Servicepakket met een verbeterd en uitgebreid aanbod. Alle dienstverleners van Amstelring zijn uitvoerig gescreend op professionaliteit en betrouwbaarheid. Bij de meeste diensten en cursussen staat een filmpje, zodat u weet wie er bij u thuiskomt.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.