Bijgewerkt: 28 september 2022

'Alcohol in het gezin' informatieavonden in Haarlem

Nieuws -> Informatief

Bron: Brijder
08-08-2014

Brijder, specialist in verslavingszorg verzorgt op dinsdagavond 26 augustus en dinsdagavond 2 september 2014 in Haarlem gratis informatieavonden voor partners/kinderen/familieleden/vrienden van mensen met alcoholproblemen. Deze twee avonden horen bij elkaar. Men schrijft zich voor beide avonden in. Tijdens deze avonden komen aan bod:

-Informatie over de gevolgen van het overmatig alcoholgebruik voor het lichaam, het denken en het doen, maar vooral de gevolgen voor het gezinsleven.

-Hoe met een drinker om te gaan? Welke grenzen kan men stellen?

-Hoe te voorkomen, dat jezelf, of andere gezinsleden te veel in het gedrang komen?

-Welke hulpverlening is er voor probleemdrinkers / verslaafden en mensen in hun directe omgeving?

-Kan men iemand met een alcoholverslaving helpen?

Aanvullende informatie

De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagavond 26 augustus en 2 september 2014 van 19.30 tot 22.00 uur op Spaarne 106 te Haarlem. Men schrijft zich voor beide avonden in. Voor verdere informatie en inschrijving kunt u bellen met Brijder Haarlem, tel.: 088 – 358 38 00, Brijder Hoofddorp, tel.: 023 - 890 37 00, of een e-mail sturen naar preventie@brijder.nl. Brijder (www.brijder.nl ), specialist in verslavingszorg, is een van de grootste aanbieders met ruim 40 vestigingen in Noord- en Zuid-Holland.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.