Bijgewerkt: 28 september 2022

Accordeonorkest Concertina's feliciteren de 35-jarige Meent

Nieuws -> Informatief

Bron: De Concertina's
02-03-2017

Ontmoetingscentrum De Meent bestaat 35 jaar. Als eerste huurders willen Concertina's Accordeonorkesten De Meent op muzikale wijze feliciteren met deze mijlpaal. Wijkcentrum De Meent heeft zich ontwikkeld van een bijna leeg centrum met slechts één beheerder naar een druk bezet centrum met twee mensen aan het roer en vele, vele vrijwilligers. Tijd om eens terug te denken aan hoe het begon en welke herinneringen de Concertina’s hebben aan de afgelopen 35 jaar.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Meezingmiddag in ontmoetingscentrum De Meent, op 1 mei 2016 van de Concertina's onder leiding van dirigente Elly Meekel


Zij vinden het leuk om herinneringen samen met u nog eens door te nemen. Op zondag 19 maart 2017 houden de Concertina’s een terugblik, omlijst met muziek van een orkest. Natuurlijk vindt dat plaats in De Meent. Op zondagmiddag 19 maart is de zaal open vanaf 14.00 uur. Het programma start om 14.30 uur. De toegang is gratis, dus ‘vol is vol’. Er is ook een verloting met ‘feestelijke’ prijzen. In het programma zit een korte pauze en na afloop is de mogelijkheid om nog even na te praten in het bargedeelte.

Hopelijk bent u enthousiast geworden, de Concertina’s zijn het in ieder geval. Of u nu een vaste bezoeker bent, of pas kennis hebt gemaakt met De Meent, u bent van harte welkom op 19 maart 2017 op het adres Orion 3 in Amstelveen. Ontmoetingscentrum De Meent is te bereiken met (snel)tram 51 – halte De Meent. En met buslijnen 199 – halte Praam. In de buurt van het centrum is voldoende parkeergelegenheid.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.