Bijgewerkt: 2 december 2021

9de Tattoo, Art en Street Art Conventie in de RAI

Nieuws -> Informatief

Bron: Tattoo Expo Crew
13-05-2013

Eindelijk is het dan zover! De 9de Tattoo, Art en Street Art Conventie in Amsterdam. Het grootste Tattoo en Body-Art evenement van de Benelux gaat van start op vrijdag 31 mei 2013 en vindt plaats in de RAI te Amsterdam in hal 4 en 5.

Het is het toonaangevendste evenement van de Benelux met internationaal en nationaal beroemde tattoo-artiesten. Men kan ook getuige zijn van graffiti, street-art en art. Er zullen uiteraard ook piercing-, kleding- en sieradenstands aanwezig zijn.

tattoo Amstelveen
(Bron Tattoo Expo Crew - 2013)

Flyer van 9de Tattoo, Art en Street Art Conventie in de RAI


Op de 2 podia zullen diverse shows plaatsvinden, waaronder een Tahiti Warrior Dance, een Suspension Show (artiesten die met behulp van haken in hun lichaam zichzelf omhoog tillen), een Burlesque Dance en een Acrobatiek Show. Muziek zal verzorgd worden door 2 bands (Ski King & Down Patrol) en een DJ.

Elke dag zal er ook live bodypaint plaatsvinden, waarbij geprobeerd zal worden de vrouw op de poster na te maken! Tijdens de Tattoo, Art en Street Art Conventie zullen ook tattoo wedstrijden gehouden worden. Dit jaar zal er ook voor het eerst een heuse barbier aanwezig zijn, die tijdens de conventie geïnteresseerden zal scheren en knippen.

De tattoo-artiesten zullen tijdens de conventie houten klompen beschilderen. Na de conventie zullen deze customized klompen gedoneerd worden aan het goede doel (suggesties/hulp natuurlijk altijd welkom)!

Met uitzondering van een aantal shows is de conventie kindvriendelijk. De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. U bent van harte welkom! Kijk voor het volledige programma, de deelnemerslijst en verdere informatie, zoals routebeschrijving op www.tattooexpo.eu  of http://www.facebook.com/pages/The-International-Amsterdam-Tattoo-Convention/177270348975045

De entreeprijs bedraagt op vrijdag 10,00 euro p.p. en op zaterdag, of zondag 18,00 euro p.p. (kinderen t/m 11 jaar gratis entree – maximaal 1 kind per volwassene en onder eigen toezicht). Weekendpas verkrijgbaar voor 42,00 euro p.p.

Openingstijden:

Vrijdag 31 mei: 15:00-23:00

Zaterdag 1 juni: 11:00-22:00

Zondag 2 juni: 11:00-19:00Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS