Bijgewerkt: 2 oktober 2022

8ste Rotary Leerlingendebat 2015 in het KKC

Nieuws -> Informatief

Bron: Rotary Amstelveen-Amstel
05-03-2015

Voor de 8ste keer wordt op woensdag 18 maart 2015 om 19.00 uur in het Keizer Karel College aan de Elegast in Amstelveen de Amstelveense debatwedstrijd van het Rotary Leerlingendebat gehouden. Leerlingen van 4-VWO van het Amstelveen College, het Hermann Wesselink College en het Keizer Karel College zullen weer hun uiterste best doen het publiek, maar vooral de jury, van hun gelijk te overtuigen. De winnaar treedt in het strijdperk tegen de winnaar van het Belgische Rotary Leerlingendebat.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

De leerlingen gaan overleggen tijdens het Rotary Leerlingendebat 2013


De leerlingen zijn getraind in debatvaardigheden door het Nederlands Debat Instituut, een toonaangevende organisatie op dit gebied. Het belooft dan ook weer een spetterende wedstrijd te worden met als thema Winnen met Woorden. Rotaryclub Amstelveen-Amstel wil met haar inspanningen voor het Leerlingendebat bijdragen aan betere communicatie onderling om zo samenwerking en wederzijds respect te bevorderen.

De jury, onder voorzitterschap van Kees van Tilburg, bestaat uit de rectoren van de scholen: Liesbeth Pels Rijcken van het Keizer Karel College, Mark Manders van het Amstelveen College en Ton Liefaard van het Hermann Wesselink College en drie deskundige Rotaryleden. Wie gaat er deze keer Winnen met Woorden? Woensdagavond zal de aula van het Keizer Karel College zinderen van spanning bij deelnemers, klasgenoten en vrienden, ouders, leerkrachten en iedereen die wil genieten van een woordensteekspel op hoog niveau.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.