Bijgewerkt: 21 juli 2024

8ste Kerstdiner voor Amstelveense ouderen

Nieuws -> Informatief

Bron: J. Hoogendoorn
28-12-2010

Voor de 8ste keer werd een Kerstdiner voor Amstelveense ouderen georganiseerd door Dorien Mijksenaar en Joke Hoogendoorn. Het Nationaal Ouderenfonds en het Van der Valk-concern boden in de week voor Kerst op vele plaatsen in Nederland eenzame ouderen de mogelijkheid aan een gezellig Kerstdiner bij te wonen en zo ook in Hotel Schiphol A4.

Kertsdiner Amstelveen
(Foto J. Hoogendoorn - 2010)

Kerstdiner voor Amstelveense ouderen


Elk jaar weer is dit het grootste diner in het land. De onderlinge ontmoeting stond hierbij centraal. Deze keer werd de aanwezigen een kaart overhandigd, waarmee men geheel eigentijds kon slow-daten, gegevens uitwisselen ten aanzien van een gezamenlijk te ondernemen activiteit na het diner.

Een en ander werd toegelicht door Josien Gräfe van het Nationaal Ouderenfonds. Het was even wennen voor de ouderen, maar aan sommige tafels werkte het zeker! De komst van burgemeester Jan van Zanen werd door allen zeer op prijs gesteld. De muzikale omlijsting, aangeboden door de Gemeente Amstelveen, werd verzorgd door het duo Jazzolin, bestaande uit de zangeres Aleid Plat en de gitarist Martijn van den Brink.

Kertsdiner Amstelveen
(Foto J. Hoogendoorn - 2010)

De Kerstdiner werd bezocht door burgemeester Jan van Zanen (2de van rechts). Naast hem staat een van de organisatoren van de diner, Dorien Mijksenaar


Van de bekende kerstnummers, evergreens uit de jaren vijftig tot Aan de Amsterdamse grachten .... het gehele optreden werd als zeer aangenaam ervaren door de gasten. Na genoten te hebben van lekkere drankjes, een Hollands vistrio als voorgerecht, een varkenshaasje met toebehoren, ijs met slagroom en koffie werden alle gasten weer naar huis gebracht. Het was een avond met een sterretje op weg naar Kerst.

Zoals altijd verzorgden leden van de Rotaryclub RANA, Lionsclub Amstelveen, de Kiwanis club en het Rode Kruis zeer toegewijd voor vervoer en begeleiding van alle gasten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.