Bijgewerkt: 7 oktober 2022

4de editie Park Golf Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Comité Park Golf Amstelveen
05-08-2012

Golfevenement voor Uitkijkpost Urbanuskerk

De fundraisingactie 'Park Golf Amstelveen' krijgt in 2012 zijn vierde editie, aldus de organisatie. Op donderdag 13 september 2012 wordt weer voor een goed doel kris kras door Amstelveen gegolfd! Dit jaar is de opbrengst van de actie bestemd voor de realisatie van een uitkijkpost in de toren van de Urbanuskerk in Bovenkerk.

Initiatiefnemer van Park Golf Amstelveen is de Stichting Interservice Amstelveen, een samenwerkingsverband van zeven serviceclubs (Rotary, Lions en Kiwanis) in Amstelveen.

Elke Amstelvener kan op 13 september 2012 (vanaf 12.30 uur) een steentje bijdragen! Iedereen kan proberen een hole-in-one op het plein voor het Raadhuis te slaan; hoofdprijs een weekendje op stap met een BMW cabrio!

Golfer Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Golfer op het Stadsplein van Amstelveen in september 2009


Op het vernieuwde Dorpsplein ligt een lange putting green waar jong en oud voor het goede doel kunnen putten. Loten met prachtige prijzen (hoofdprijs een Citytrip Europa) zullen die dag op beide locaties worden verkocht (€ 2 per lot). Maar er zijn meer leuke prijzen te verdienen!

De organisatie roept nu al gegadigden voor het goede doel van 2012 op! Voor de golfwedstrijd kunnen zich nog een beperkt aantal flights opgeven (€ 800 voor 4 golfers). Aanmelding via het e-mailadres parkgolf-amstelveen@hotmail.comAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.