Bijgewerkt: 2 maart 2024

4de YouTube, WeTube in de KunstKerk

Nieuws -> Informatief

Bron: Marlijn Franken
30-01-2011

YouTube, WeTube is een nieuw platform (dit wordt de 4e avond) voor videokunst, iedere derde donderdag van de maand. Videokunstenaars worden opgeroepen hun werk te tonen. Laagdrempelig, gewoon komen met je werk op DVD (max.15 min.)

Publiek: gratis toegang; je weet niet wat je ziet / gaat zien. Ons doel? Een plek van uitwisseling, inspiratie, wellicht samenwerking. Dit alles te midden van de lopende exposities van de KunstKerk.

Kunstkerk Amstelveen
(Bron M. Franken - 2011)

Het logo van de KunstKerk


De video’s worden via beamer geprojecteerd op groot scherm. Gastoptreden van “StemComputer”! Trippen zonder pilletje…StemComputer is een multimediaal project waarbij het geluid bestaat uit de stemmen van 3 performers en hun door de computer bewerkte stemmen. Een symbiose tussen mens en machine. De voorstelling bestaat uit beeld (video) en geluid en duurt 30 minuten. www.stemcomputer.com

Geïnteresseerd? Tot ziens in de KunstKerk, als publiek of als deelnemer op donderdag 17 februari 2011. 19:30 uur inloop / inbrengen werk. 20-22:00 uur gezamenlijk kijken / nabespreken. Een initiatief van beeldend kunstenaars Bosch en Marlijn Franken meer info via: marlijnamsterdam@planet.nl Adres: Prinseneiland 89 te Amsterdam, www.kunstkerk.nl Tijd: donderdag 17 februari 2011, 19:30 – 22:00 uurAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.