Bijgewerkt: 27 september 2022

39 nieuwbouwwoningen aan de Appel- en Notenlaan in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Bouwbedrijf Dura Vermeer
31-08-2017

Bouwbedrijf Dura Vermeer start in opdracht van woningstichting Eigen Haard met bouw 39 nieuwbouwwoningen in Amstelveen aan de Appellaan en Notenlaan. De Appellaan en Notenlaan in Amstelveen worden verreikt met 39 duurzame nieuwbouwwoningen. Ontwikkelende bouwer Dura Vermeer gaat in opdracht van woningcorporatie Eigen Haard aan de slag in Amstelveen Keizer Karelpark. De helft van de woningen is bestemd voor de vrije huursector, de andere helft zijn koopwoningen.

Met de nieuwe woningen aan de Appellaan en Notenlaan gaat Dura Vermeer mee in de groene en duurzame initiatieven van de stad Amstelveen. Alle 19 koopwoningen en 18 huurwoningen worden voorzien van zonnepanelen en een installatie die de woningen met bodemenergie koelt en verwarmt (warmtekoudeopslag). Daarnaast zijn er andere slimme energievoorzieningen die het netto energiegebruik per woning terugbrengen tot nul (nul-op-de-meter). De woningen zijn een kwalitatieve toevoeging aan de stad vanwege de architectonische kwaliteit en de ruimtelijke inpassing.

Foto Amstelveen
(Bron Dura Vermeer - 2017)

Nieuwbouw aan de Appel- en Notenlaan in Amstelveen


Foto Amstelveen
(Bron Dura Vermeer - 2017)

Nieuwbouw aan de Appel- en Notenlaan in Amstelveen


Foto Amstelveen
(Bron Dura Vermeer - 2017)

Nieuwbouw aan de Appel- en Notenlaan in Amstelveen


Een snellere oplevering met Design & Build. Woningbouwproject Appellaan/Notenlaan is naast duurzaam ook een innovatief bouwproject. Het project is een Design & Build op basis van UAV-GC 2005. Dit betekent, dat de bouwer niet alleen verantwoordelijk is voor de bouwfase, maar ook voor de ontwerpfase en de vergunningen. Het bouwproces wordt hierdoor beter beheersbaar, met als gevolg betere prijs/kwaliteit, meer ruimte voor innovatie en kortere doorlooptijden. Voordelen met een grote meerwaarde voor de uiteindelijke huurder en woningkoper.

Start bouwwerkzaamheden. In december 2017 starten de grondwerkzaamheden en in februari 2018 start de daadwerkelijke bouw. De oplevering staat eind 2018 gepland. De toekomstige kopers hoeven voor de inrichting en uitbreiding van hun woning niet dagenlang verschillende showrooms af te struinen. Zij kunnen voor al het meer- en minderwerk terecht op één en dezelfde plek: THUIS - de showroom van Dura Vermeer aan de Surinameweg 17 in Haarlem.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.