Bijgewerkt: 22 juli 2024

Vomar in Westwijk - 2018

Foto's -> Gebouwen -> Winkels

Vomar in Westwijk
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Vomar supermarkt in Westwijk geopend

Op zaterdagochtend 17 november 2018 is de nieuwe supermarkt van Vomar (Vomar= Voordeelmarkt) in winkelcentrum Westwijk in Amstelveen geopend. In hetzelfde pand was na de grote renovatie en uitbouw van het Westwijk winkelcentrum supermarkt Deen gekomen, maar deze werd onvoldoende bezocht. Daarom heeft Deen zich teruggetrokken en kwam het pand vij voor een andere supermarkt, de Vomar in dit geval.

Speciaal voor de opening van de nieuwe Vomar was een openingsactie, want op zaterdag 17 november en zondag 18 november ontvingen de klanten bij een besteding van minimaal € 50,- aan boodschappen € 10,- korting! De actie trok heel veel bezoekers en vanaf de opening 8 uur tot sluitingstijd 22 uur waren de medewerkers constant bezig de schappen bij te vullen. Er kwamen echt honderden bezoekers, de parkeerplaatsen waren vol en met de omzet van Vomar ging het dus erg goed.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Een ballonvouwer vermaakt de kinderen en de volwassenen voor de ingang van de Vomar supermarkt in Westwijk


In 1970 werd de eerste Vomar Voordeelmarkt geopend in Haarlem door Cees Zwanenburg, zoon van de oprichter C.A. Zwanenburg. Was in het begin sprake van harde discount, geleidelijk veranderde het karakter van de onderneming in dat van een full-service supermarkt. In 2016 gaf Vomar aan weer te willen overgaan tot de 'hardere discount'. De keten kende in 2017 64 filialen. Het Servicecentrum en het Distributiecentrum met eigen bakkerij en slagerij zijn in Alkmaar op het industrieterrein Boekelermeer gevestigd. In Amstelveen het 65ste filiaal van het bedrijf is geopend.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

De wijnrekken zijn goed gevuld


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Het personeel is heel actief met de voorraad aan te vullen


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Overal in de winkel staan en hangen er borden met een actie


Vomar nam de plaats van supermarkt Deen in die het niet erg lang heeft uitgehouden in winkelcentrum Westwijk. Vermoedelijk omdat de prijzen niet erg verschilden van de vlakbij gelegen supermarkt Albert Heijn. Vomar heeft een groter aanbod, is voordeliger en als het in een andere supermarkt goedkoper is, betalen ze je het teveel betaalde geld terug.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebouwen